Klaipėdoje per perėją ėjęs paauglys partrenktas du kartus

Klaipėdoje moters vairuojamas automobilis partrenkė paauglį. Po akimirkos antra juosta važiuojantis automobilis kliudė pėsčiąjį dar kartą.

Ėjęs per perėję nepilnametis partrenktas du kartus.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Ėjęs per perėję nepilnametis partrenktas du kartus.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2019, 10:17 AM, atnaujinta May 10, 2019, 10:26 AM

Pranešimą apie avariją Klaipėdos apskrities VPK gavo ketvirtadienį, apie 18 val. 06 min. Buvo pranešta, kad Klaipėdoje, Smiltelės ir I.Simonaitytės gatvių sankryžoje nukentėjo žmogus.

Į įvykio vietą nuskubėjus policijos pareigūnams paaiškėjo, jog moteris (gimusi 1989 m.), vairavusi automobilį "Volvo S80", įvažiavo į sankryžą degant draudžiamam šviesoforo signalui ir partrenkė tuo metu per reguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusį 15 metų paauglį (gim. 2003 m.)

Po pirmojo susidūrimo vaikinas buvo kliudytas antrąja eismo juosta važiavusio "Ford Galaxy" automobilio, kurį vairavo vyras (gim. 1981 m.). Šis automobilį vairavo neturėdamas teisių, vairuotojo pažymėjimo jis niekada ir nėra turėjęs. Per sankryžą jis taip pat važiavo degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Po avarijos sužalotas pėsčiasis išvežtas į ligoninę.

Patikrinti vairuotojai buvo blaivūs. 

Gautas pranešimas iš ligoninės, kad nukentėjusiajam diagnozuoti sužalojimai: galvos sumušimas, smegenų sukrėtimas, įtariamas stipinkaulio lūžimas, pėdos žaizdos, daugybiniai kūno sumušimai ir nubrozdinimai.

Vaikinas paguldytas į Reanimacijos skyrių.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.