Greitkelyje Vilnius-Kaunas antra avarija toje pačioje vietoje: BMW susidūrė su sunkvežimiu

Viena moteris nukentėjo greitkelyje Vilnius-Kaunas susidūrus visureigiui BMW ir sunkvežimiui. Avarija įvyko beveik toje pačioje vietoje, kurioje prieš kelias valandas buvo sužeisti du žmonės susidūrus mikroautobusui ir sunkvežimiui.

Greitkelyje Vilnius-Kaunas antra avarija toje pačioje vietoje: BMW susidūrė su sunkvežimiu.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Greitkelyje Vilnius-Kaunas antra avarija toje pačioje vietoje: BMW susidūrė su sunkvežimiu.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-11 16:14, atnaujinta 2019-05-11 16:28

Šį kartą avarija šeštadienį po pietų įvyko kiek arčiau Vilniaus. Pasak liudininkų, visureigis BMW, vairuojamas moters, trenkėsi į galą vilkikui.

Per avariją nukentėjo BMW vairuotoja, jai prireikė medikų pagalbos.

Beveik toje pačioje vietos prieš kelias valandas susidūrė mikroautobusas ir sunkvežimis. Sunkvežimis po susidūrimo apvirto griovyje.

Dėl šios avarijos ant kojų buvo buvo sukeltos visos spec. tarnybos - ugniagesiai, greitosios pagalbos medikai, ugniagesiai.

Greitosios pagalbos medikai po šio susidūrimo į ligoninę nuvežė vieną žmogų, dar vienas žmogus vykti į ligoninę atsisakė. Tad pagalba jam buvo suteikta įvykio vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.