Praėjusios paros avarijose nukentėjo 7 žmonės

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, pirmadienį šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės.

 Praėjusią parą šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai.<br> Lietuvos policijos nuotr.
 Praėjusią parą šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai.<br> Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2019, 12:39 PM, atnaujinta May 14, 2019, 12:40 PM

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį, 2 val. 41 min., Vilniuje, S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje, automobiliui susidūrus su netikėtai kelyje pasirodžiusiu briedžiu, buvo sužeista automobilio keleivė.

Ryte, 7 val. 10 min., Kaune, Savanorių pr., iš degalinės išvažiuojantis automobilis nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio motociklo ir su juo susidūrė, nuo smūgio motociklas įčiuožė į priešpriešinę eismo juostą ir atsitrenkė į priešpriešiais važiavusį kitą automobilį. Eismo įvykio metu buvo sužalotas motociklininkas.

Popietę, 13 val. 14 min., Prienų rajono Pakuonio miestelyje, pirminiais duomenimis, teisės vairuoti neturintis neblaivus jaunuolis, neapdraustu, techniškai netvarkingu automobiliu važiuodamas kelkraščiu partrenkė ta pačia kryptimi dviračiu važiavusį vyrą ir jį sužalojo. Dviratininkas buvo pristatytas į ligoninę, automobilio vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į policijos areštinę.

16 val. 03 min., Vilniuje, Fabijoniškių gatvėje, automobiliu buvo partrenktas neleistinoje vietoje į važiuojamąją dalį išbėgęs 9 metų berniukas. Vaikas dėl sužalojimų buvo pristatytas į ligoninę, iš kurios išleistas gydytis namuose.

Darbo dienos pabaigoje, 16 val. 25 min., Šalčininkų rajone, kelyje Šalčininkai–Dieveniškės–Krakūnai, automobiliu buvo partrenkta netikėtai į kelią įbėgusi 11-metė mergaitė. Dėl daugybinių kūno sužalojimų nepilnametė pėsčioji paguldyta į ligoninę.

17 val. 50 min. Anykščių mieste, Parko gatvėje, į automobilį atsitrenkė dviračiu važiavęs 8-erių metų berniukas. Dėl patirtų sužalojimų vaikas gydymui buvo nuvežtas į Vilniaus vaikų ligoninę.

19 val. 23 min. Kaune, Geležinio Vilko gatvėje, iš šalutinio kelio į Savanorių prospektą, įvažiuojantis automobilis, sukdamas į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio motociklo ir su juo susidūrė. Įvykio metu buvo sužeistas ir į ligoninės reanimaciją paguldytas jaunas motociklo vairuotojas, taip pat buvo sužeista jo bendraamžė keleivė.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad šiais metais kas penktas eismo įvykis įvyko dėl pirmenybės taisyklių nesilaikymo važiuojant per sankryžas. Vairuotojų prašoma laikytis Kelių eismo taisyklių reikalavimų ir į sankryžas įvažiuoti atidžiai, praleisti važiavimo pirmenybę turinčias transporto priemones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.