Nuskendusios 16-metės Šilalės r. ieškoti pirmasis atvyko jos tėvas ugniagesys

Siaubinga tragedija įvyko Šilalėje. Trečiadienio vakarą budėjęs vietos ugniagesys, gavęs pranešimą apie nuskendusią mergaitę, pirmasis atvyko į nelaimės vietą ir netrukus sužinojo, kad vanduo pasiglemžė jo 16-metę dukrą.

Nuskendusios 16-metės Šilalės r. ieškoti pirmasis atvyko tuo metu budėjęs jos tėvas ugniagesys.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Nuskendusios 16-metės Šilalės r. ieškoti pirmasis atvyko tuo metu budėjęs jos tėvas ugniagesys.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2019, 11:29 AM, atnaujinta Jun 13, 2019, 3:26 PM

Kaip jau skelbė lrytas.lt, trečiadienį Lietuvoje vienas po kito vandens telkiniuose nuskendo šeši žmonės. Tarp jų – ir Šilalės r., Kvedarnos miestelio karjere, pradingusi 16-metė.

Pranešimą, kad karjere už daugiabučių skęsta mergaitė, ugniagesiai gavo 21 val. 17 min.

Atvykus gelbėtojams, skęstančios mergaitės nesimatė, liudininkų teigimu (draugės ir žvejojusio berniuko), ji paniro po vandeniu.

Apie 23 val. 49 min. narai nutraukė paieškos darbus dėl tamsos. Darbai buvo atnaujinti prašvitus ketvirtadienį. Iki pietų mergaitė nebuvo rasta.

Lrytas.lt žiniomis, gavęs pranešimą apie skęstančią mergaitę ir pirmasis į įvykio vietą atskubėjęs tuo metu budėjęs gelbėtojas netrukus sužinojo, kad vanduo pasiglemžė jo 16-metę dukrą.

Merginos kūnas iš karjero buvo ištrauktas ketvirtadienį, apie 14 val. 

Kaip teigiama, skenduolė buvo ištraukta iš 3 metrų gylio.

Nuo gegužės mėnesio pradžios ugniagesiai gelbėtojai iš vandens telkinių ištraukė 20 skenduolių, trys iš jų – nepilnamečiai. Tai šiek tiek mažiau nei per tą patį laikotarpį pernai, kai nuskendo iš viso 28 žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Honest Insights in Sustainability Reporting