Tauragės rajone – avarija: eismo įvykio metu sužeisti žmonės

Šiandien 22 val. 28 min. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie eismoį įvykį Tauragės rajono savivaldybėje.

Policijos automobilis.<br>A.Vaiktevičiaus asociatyvi nuotr.
Policijos automobilis.<br>A.Vaiktevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2019, 11:23 PM, atnaujinta Jul 5, 2019, 10:30 AM

Skaudvilės seniūnijoje, kelyje E 85 ties Kirklių kaimu, eismo įvykio metu sužeisti žmonės.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Tauragės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Tauragės apskrites vyriausiam policijos komisariatui.

Penktadienio rytą Lietuvos kelių policijos tarnyba pateikė daugiau šio įvykio detalių. Kaip rašoma policijos pranešime, apie 22 val. 32 min. Tauragės r., Kirklių kaimo, ribose, tamsiuoju paros metu, lyjant, magistraliniame kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, kur leistinas 130 km/val. greitis, automobilį „Mercedes Benz ML350“ vairavęs 41 metų vyras nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir nesuvaldė vairuojamo automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio į pakelės griovį ir vertėsi.

Dėl patirtų daugybinių sužalojimų vairuotojas ir dvi keleivės, 37-erių ir 44 metų moterys, paguldyti į ligoninės reanimacijos skyrių.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.