Vilnietį partrenkė motoroleris: ant kojos gipsas, bet su pareigūnais vyras nebendrauja

Vilniaus policija aiškinasi incidentą, kuomet motoroleris partrenkė vyrą. Motoroleris iš įvykio vietos nuvažiavo, vyrui ant kojos uždėtas gipsas, bet su pareigūnais jis bendrauti nenori. Apie incidentą pareigūnus po dviejų parų informavo jo draugė.

Vilnietį partrenkė motoroleris, ant kojos gipsas, bet su pareigūnais jis nebendrauja.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilnietį partrenkė motoroleris, ant kojos gipsas, bet su pareigūnais jis nebendrauja.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2019, 10:14 AM, atnaujinta Jul 11, 2019, 10:24 AM

Ketvirtadienį apie 10 val. 08 min. pareigūnams paskambinusi moteris pasakojo, kad dar antradienį jos 39 metų vyrą Jeruzalės g. partrenkė motoroleris. Moteris sakė net negalinti tiksliai nurodyti vietos.

Motoroleris nesustojęs nuvažiavo, o kitą dieną po incidento vyriškis pats kreipėsi į medikus. Jam ant kojos buvo uždėtas gipsas.

Tačiau vyras pareigūnų pats apie įvykį neinformavo. Ketvirtadienį tai padarė jo draugė. Moteris sakė, kad vyras kategoriškai nenori bendrauti su policija.

Gavę tokį pranešimą, pareigūnai tik skėstelėjo rankomis - tai ką dabar daryti, jei vyras nenori bendrauti? Nepaisant to, policija tikrina gautą informaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.