Autostradoje netoli Ukmergės dėl sprogusios padangos nuo kelio nusivartė mikroautobusas

Tik per laimingą atsitiktinumą niekas nenukentėjo antradienį netoli Ukmergės nuo kelio nuvažiavus ir apsvertus mikroautobusui. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko sprogus automobilio padangai.

 Autostradoje netoli Ukmergės dėl sprogusios padangos nuo kelio nusivartė mikroautobusas.<br> Facebook/Ukmergės ugniagesių bendruomenė nuotr.
 Autostradoje netoli Ukmergės dėl sprogusios padangos nuo kelio nusivartė mikroautobusas.<br> Facebook/Ukmergės ugniagesių bendruomenė nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2019, 2:42 PM, atnaujinta Jul 23, 2019, 2:49 PM

Kaip lrytas.lt sužinojo Vilniaus apskrities policijoje, pranešimas apie avariją gautas maždaug 13 val. 02 min. Buvo pranešta, kad kelio Vilnius-Panevėžys 62-63 km nuo kelio nuvažiavo ir apvirto mikroautobusas.

Į įvykio vietą buvo pasiųstos visos Ukmergės specialiosios tarnybos - policijos patruliai, ugniagesiai ir greitosios pagalbos medikai.

Paaiškėjo, kad avariją patyrė automobilis „Volkswagen LT“. Jo vairuotojas paaiškino, kad mikroautobuso nesuvaldė sprogus galinei kairės pusės padangai.

Policija nustatė, kad vairuotojas, o medikai konstatavo, kad vyras nesužeistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.