Antradienį šalyje užfiksuotos 66 avarijos su 19 nukentėjusiųjų, tarp jų – 7 mėnesių mergytė

Liepos 23 dieną, antradienį, policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 66 eismo įvykius, 15-oje iš jų nukentėjo žmonės. Per eismo įvykį Radviliškyje sužeidimus patyręs 90 metų vyras mirė ligoninėje. Sužeista 19 žmonių, tarp jų – 5 nepilnamečiai (2 keleiviai, 1 pėsčiasis, po 1 mopedo ir lengvojo keturračio vairuotojas).

Antradienį šalyje užfiksuotos 66 avarijos su 19 nukentėjusiųjų, tarp jų – 7 mėnesių mergytė.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Antradienį šalyje užfiksuotos 66 avarijos su 19 nukentėjusiųjų, tarp jų – 7 mėnesių mergytė.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2019, 10:39 AM

Tarp nukentėjusiųjų daugiausia vairuotojų – 9 (1 motociklo) ir keleivių – 5. Susidūrus transporto priemonėms (9 įvykiai), sužeista 12 žmonių, vienas mirė. 3-uose iš šių įvykių dalyvavo dviračių vairuotojai.

5-iuose eismo įvykiuose (Vilniuje, Kalvarijoje, Biržų, Kelmės ir Kėdainių rajonuose) nukentėjo po 2 eismo dalyvius. Pėstieji nukentėjo Kaune (12 metų berniukas pėsčiųjų perėjoje ir 72-ejų moteris) ir Varėnoje (28-erių vyras, ėjęs per pėsčiųjų perėją). Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose – 6 eismo įvykiai (sužeisti 7).

Po vienuoliktos ryto Radviliškyje, Vytauto Landsbergio-Žemkalnio ir Žalgirio gatvių sankryžoje (magistralinis kelias A9 Panevėžys–Šiauliai), 18-mečio vaikino vairuojamas automobilis „Audi A6“, kelio ženklais pažymėtoje pėsčiųjų perėjoje, partrenkė 90 metų vyrą, kuris vedėsi dviratį.

Garbaus amžiaus žmogus dėl patirtų sužeidimų tą patį vakarą mirė ligoninės Chirurginės reanimacijos skyriuje.

Po devintos ryto Kaune, Pramonės prospekte, krovininis automobilis „DAF FT XF“, vairuojamas 69 metų Latvijos Respublikos piliečio, sukdamas į dešinę (pastato teritoriją), kliudė ir sužeidė šaligatviu ėjusią pėsčiąją. 72 metų moteris paguldyta į ligoninę.

Prieš pusę vienuoliktos ryto Biržų rajone, kelyje Biržai–Pandėlys–Rokiškis, motociklas „Suzuki GSF1200“ susidūrė su iš šalutinio kelio išvažiavusiu automobiliu „Opel Astra Sports Tourer“, kurį vairavo 63-ejų vyras.

Nukentėjo dviratės transporto priemonės 48 metų vairuotojas ir su juo važiavusi 44-erių moteris.

Prieš aštuntą vakaro Radviliškio rajone, Birjočių kaime, kelyje Radviliškis–Voskoniai–Stačiūnai, automobilis „BMW 520“, vairuojamas 19 metų vaikino, lenkimo metu susidūrė su į kairę sukusiu lengvuoju keturračiu „Microcar“.

Nukentėjo šią transporto priemonę vairavęs 16 metų paauglys, jis nuvežtas į ligoninę. Nepilnametis teisę vairuoti turi.

Pavakarę Vilniuje, Savanorių prospekto ir Gariūnų gatvės sankryžoje, susidūrus 4 lengviesiems automobiliams, nukentėjo dvi keleivės, 7 mėnesių mergytė ir 22-ejų mergina, abi nuvežtos į ligoninę.

Vakare, apie 21 val. 10 min., Kelmės rajone, Kolainių kaime, mopedu „Lifan“ važiavęs nepilnametis, pirminiais duomenimis, susidūrė su į kelią įbėgusiu šunimi, dėl to nesuvaldė vairuojamos transporto priemonės ir apvirto. Per eismo įvykį sužeistas 14 metų paauglys, neturintis teisės vairuoti, ir su juo važiavęs 10 metų berniukas, jis paguldytas į ligoninę.

Mopedas neįregistruotas, be privalomosios techninės apžiūros, neapdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Prieš vidurnaktį sostinėje, Lazdynuose, Laisvės prospekte, į gatvės apšvietimo stulpą atsitrenkė automobilis „VW Passat“, vairuojamas 45 metų vyro. Nukentėjo 30 metų keleivis, jis nuvežtas į ligoninę. Abu eismo dalyviai, Ukrainos piliečiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.