Šiaulių policija papasakojo gerai pasibaigusią istoriją: eidami į mišką būtinai pasiimkite telefoną

Šiaulių policija socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino gerai pasibaigusia istorija, po kurios moralas labai paprastas: eidami į mišką būtinai pasiimkite telefoną.

 Šiaulių policija papasakojo gerai pasibaigusią istoriją: eidami į mišką būtinai pasiimkite telefoną.<br> Facebook/Šiaulių apskrities policija nuotr.
 Šiaulių policija papasakojo gerai pasibaigusią istoriją: eidami į mišką būtinai pasiimkite telefoną.<br> Facebook/Šiaulių apskrities policija nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2019, 10:19 AM, atnaujinta Aug 1, 2019, 10:24 AM

Kaip rašoma policijos pranešime, antradienį pareigūnai Šiaulių r., Gubernijos miške, ieškojo pasiklydusio 27 metų vyro. Grybautojas į mišką numynė dviračiu, jį paliko pamiškėje, o pats nuėjo į tankmę.

Po kurio laiko supratęs, kad paklydo iškart skambino policijai. Pareigūnams labai padėjo tai, kad vyras tiksliai nurodė, kurioje vietoje nuėjo į mišką (čia buvo surastas jo paliktas dviratis) ir su savimi turėjo telefoną (pagal jo koordinates taip pat pavyko nustatyti vietą).

Pareigūnai nuolat bendravo su ieškomu vyru ir padedami tarnybinio šuns Kingo paklydėlį surado per 15 min.

Netoli miško pareigūnai sutiko moterį, kuri papasakojo savo paklydimo istoriją. Kažkada grybaudama ji pametė telefoną, tad daugiau mobiliojo į mišką nebeima.

Neseniai šiaulietė vėl buvo paklydusi, bet neturėjo, kaip išsikviesti pagalbos. Negana to, dar miške šernus pamatė ir labai išsigando.

Moteriai pasisekė, nes iš miško išėjo į kelią, pasiekė netoli buvusią kavinę ir ten paskambino vyrui, kad ją pasiimtų.

„Primename, kad eidami į mišką BŪTINAI pasiimkite telefoną. Juo ne tik išsikviesite pagalbą, bet gelbėtojams bus lengviau jus surasti“, - socialiniame tinkle parašė Šiaulių policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.