Į Lietuvą iš Gruzijos skridusiame lėktuve mirė žmogus, bendrovė išplatino pranešimą

Iš Gruzijos į Lietuvą trečiadienį skridusiame lėktuve sunegalavo ir mirė žmogus, pranešė Lietuvos oro uostų atstovas Tadas Vasiliauskas.

Į Lietuvą iš Gruzijos skridusiame lėktuve mirė žmogus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Į Lietuvą iš Gruzijos skridusiame lėktuve mirė žmogus.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Į Lietuvą iš Gruzijos skridusiame lėktuve mirė žmogus.<br>V.Balkūno nuotr.
Į Lietuvą iš Gruzijos skridusiame lėktuve mirė žmogus.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 7, 2019, 5:13 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 12:07 PM

Wizz Air“ kompanijai priklausantis orlaivis skrido iš Kutaisio miesto Gruzijoje į Vilnių. Orlaivis sostinėje nusileido 13.41 valandą.

„Įgula trečiadienį informavo, kad jų lėktuve yra žmogus, kuriam reikia skubios medicininės pagalbos“, – atsiųstame pranešime teigė T. Vasiliauskas.

Apie medicininės pagalbos poreikį informuota antžeminio aptarnavimo paslaugas teikianti bendrovė ir Vilniaus oro uosto specialistai.

Orlaiviui nusileidus jau buvo iškviesta greitosios medicinos pagalba.

„Deja, mūsų turimomis žiniomis, medikams suteikus būtiną pagalbą, minėtas keleivis neišgyveno“, – sakė oro uostų atstovas.

Bendrovė „Wizz Air“ ketvirtadienį išplatino informaciją apie skrydžio metu mirusį keleivį. Kaip nurodoma pranešime, vykstant pasirengimui leistis, buvo pastebėtas į aplinką nereaguojantis keleivis.

„Vadovaujantis tokiais atvejais numatytu protokolu, įgula nedelsdama ėmėsi skubiosios medicinos priemonių orlaivyje ir įspėjo greitąją medicinos pagalbą Vilniaus oro uoste.

Deja, nepaisant skubios ir profesionalios medicinos pagalbos, kurią suteikė orlaivio įgula ir greitosios medicinos komanda, keleivio gyvybės išgelbėti nepavyko.

Atsižvelgiant į prašomos informacijos jautrumą ir mūsų bendrovės politiką laikytis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, detalesnės informacijos apie keleivį ar jo būklę pateikti negalima“, – rašoma bendrovės pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.