Pirmadienį šalyje registruotos 75 avarijos: reanimacijoje gydomi 3 mažamečiai

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, pirmadienį, rugpjūčio 19 d., policija užregistravo 75 eismo įvykius. Per parą įvyko 11 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo 14 žmonių, tarp sužeistųjų 5 nepilnamečiai. Tragiško įvykio Pasvalio rajone metu žuvo du žmonės, 39 metų vyras ir 33 metų moteris.

Pirmadienį šalyje registruotos 75 avarijos: reanimacijoje gydomi 3 mažamečiai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Pirmadienį šalyje registruotos 75 avarijos: reanimacijoje gydomi 3 mažamečiai.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2019, 10:02 AM

Prieš vidurnaktį, apie 23 val. 46 min, Pasvalio rajone, magistralinio kelio Panevėžys–Pasvalys–Ryga 24-ame kilometre, automobilis BMW 535i (registruotas Suomijoje), vairuojamas 39 metų vyro, Turkijos piliečio, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kliudė krovininį automobilį „Volvo FH“ su puspriekabe, kurį vairavo 57 metų Latvijos pilietis.

Automobilis BMW 535i po smūgio tapo nevaldomas ir kaktomuša susidūrė su taip pat priešpriešine eismo juosta važiavusiu krovininiu automobiliu „Skania“ su puspriekabe, kurį vairavo 42 metų Lietuvos pilietis.

Per eismo įvykį žuvo automobilio BMW 535i vairuotojas ir kartu važiavusi Suomijos pilietė, nukentėjo kartu važiavę trys jų nepilnamečiai vaikai, 11 metų berniukas, 9 metų berniukas ir 3 metų mergaitė, visi trys mažamečiai paguldyti į ligoninės reanimacijos skyrių.

Dėl eismo įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pirmadienio rytą, dėl neatsargaus automobilio „Toyota Corolla Verso“ vairuotojo manevravimo važiuojant atbuline eiga, susidūrimo neišvengė automobilį „Volvo V70“ vairavusi moteris. Įvykio metu buvo nežymiai sužeistas 10-metis keleivis.

Vidurdienį, Alytaus rajone, Papėčių kaime, dėl traktoriaus vairuotojo neatsargumo, savaime pradėjęs važiuoti traktorius su savadarbe priekaba pervažiavo traktorininką, jį sužeidė ir atsitrenkė į kieme stovėjusį automobilį ir medelį.

Sužeistas 65 metų traktorininkas paguldytas į ligoninę.

Darbo dienos pabaigoje, Marijampolėje, magistraliniame kelyje Marijampolė–Kybartai, 28 metų motociklo vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir atsitrenkė į priekyje apsisukinėjančio automobilio „VW Golf“ galinę dalį. Sužeistas motociklo vairuotojas gydomas ambulatoriškai.

Dėl eismo įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Beveik tuo pačiu metu Jonavos rajone, Šveicarijos kaime, automobilio vairuotojas, sukdamas į dešinę, kliudė iš dešinės, priešinga kryptimi važiavusį dviratį ir sužeidė jo vairuotoją.

25 metų vyras gydomas ambulatoriškai.

Vakare, apie 20 val., Vilniuje, Vytauto gatvėje, Neries krantinėje, susidūrė du dviračiai. Vieną dviratį vairavęs vyriškis sustojo ant dviračio tako, ir kitas dviratininkas, bandydamas jį aplenkti, susidūrė su trečiuoju dviračiu, kurį vairavęs 50-metis vyras nusirideno nuo krantinės šlaito ir susižeidė.

Atvykę medikai vyriškį pristatė į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.