Antradienį šalyje užfiksuotos 75 avarijos: į kelią išbėgusi 13-metė atsidūrė reanimacijoje

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, antradienį rugpjūčio 20 d., policija užregistravo 75 eismo įvykius, žmonės nukentėjo 12-kos eismo įvykių metu, tarp sužeistųjų 4 nepilnamečiai (dvi pėsčiosios, 1 mopedo vairuotojas, 1 keleivis). Paros eismo įvykiuose sužeisti 6 pėstieji (1–pėsčiųjų perėjoje), 3 vairuotojai, 2 keleiviai, 1 mopedo vairuotojas ir 2 dviratininkai.

Antradienį šalyje užfiksuotos 75 avarijos: į kelią išbėgusi 13-metė atsidūrė reanimacijoje.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Antradienį šalyje užfiksuotos 75 avarijos: į kelią išbėgusi 13-metė atsidūrė reanimacijoje.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-08-21 10:23

Dėl važiavimo pirmenybės nesilaikymo įvyko 2 susidūrimai. Mažeikiuose, M.Daukšos gatvėje, iš teritorijos į pagrindinį kelią išvažiuojantis automobilis nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio kito automobilio, kurio vairuotoja buvo sužeista.

Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, lygiareikšmių kelių sankryžoje dviratininkas nepraleido iš dešinės išvažiavusio automobilio, su kuriuos susidūrė ir susižeidė. Dar vienas dviračio vairuotojas buvo nežymiai sužeistas.

Alytaus rajone, krašto kelyje Trakai–Rūdiškės–Pivašiūnai–Alytus, neblaivų vyriškį (aiškinamasi, ar jis vairavo, ar vedėsi dviratį), kliudė pro šalį važiavęs automobilis.

Dviejų susidūrimų su priekyje važiavusiais automobiliais metu sužeisti 3 žmonės. Jonavoje, Plento gatvėje, prieš pėsčiųjų perėją susidūrė 3 automobiliai, sužeisti 2 keleiviai, o Šiauliuose, Tilžės gatvėje, nepilnametis mopedo vairuotojas atsitrenkė į priekyje važiavusio automobilio galinę dalį. Sužeistas 16-metis paguldytas į ligoninę.

Per parą eismo įvykiuose sužeisti 6 pėstieji.

Vilniuje, Konstitucijos prospekte buvo partrenktos dvi 13-metės paauglės, nenustatytoje vietoje bėgusios per kelią vietoje, kur matomumo zonoje buvo pėsčiųjų perėja. Viena mergina paguldyta į ligoninės reanimacijos skyrių, kita gydoma ambulatoriškai.

Dar viena pėsčioji buvo partrenkta sostinės Svyrių gatvėje, atbuline eiga važiavusiu automobiliu, moteris gydoma ambulatoriškai. Panašiomis aplinkybėmis dar viena pėsčioji buvo sužeista Panevėžyje, kai automobilių stovėjimo aikštelėje buvo partrenkta atbuline eiga važiavusiu automobiliu, taip pat Panevėžyje nežymiai sužeistas neblaivus vyriškis, kuriam išlipus, automobilis užvažiavo ant pėdos.

Marijampolėje, prieš pėsčiųjų perėją nesustojusiu automobiliu perėjoje buvo partrenkta pusamžė moteris, kuri dėl patirtų sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Dėl saugaus važiavimo greičio nepasirinkimo įvyko du eismo įvykiai, Kėdainių rajone, rajoniniame kelyje Mairiškiai–Žibartoniai–Gudžiūnai, nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio automobilio nesuvaldęs vyriškis atsitrenkė į kelkraštyje stovėjusį automobilį, kuris nuo smūgio atsitrenkė į kitą kelkraštyje stovėjusį automobilį ir apvirto. Buvo sužeistas įvykį sukėlęs vairuotojas ir stovėjusiame automobilyje buvęs vairuotojas.

Taip pat, nepasirinkusi saugaus važiavimo greičio, Raseinių rajone, rajoniniame kelyje Mantviliškis–Ažytėnai–Vosyliškis, vairuotoja, lenkdama priekyje važiavusį traktorių, nesuvaldė automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir pavirto. Įvykio metu susižeidė 11-metis automobilyje važiavęs keleivis, kita keleivė, 8-erių mergaitė, nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.