Panevėžio r. neprasilenkė sunkvežimis ir lengvasis automobilis – nukentėjo dvi merginos

Dvi merginos nukentėjo penktadienį per lietų Panevėžio rajono, kai kelyje Paliūniškis-Vabalninkas nesugebėjo prasilenkti sunkvežimis ir lengvasis automobilis.

Panevėžio r. neprasilenkė sunkvežimis ir lengvasis automobilis – nukentėjo dvi merginos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Panevėžio r. neprasilenkė sunkvežimis ir lengvasis automobilis – nukentėjo dvi merginos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2019, 10:26 AM, atnaujinta Sep 14, 2019, 10:33 AM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, rugsėjo 13 d. apie 16 val. 21 min. Panevėžio r., kelio Paliūniškis-Vabalninkas 8 km, kelio vingyje, neprasilenkė panevėžiečio (gim. 1972 m.) vairuodamas sunkvežimį „Volvo“ su puspriekabe (važiavo Paliūniškio link) ir priešais važiavęs lengvasis automobilis „Volvo S60“, kurį vairavo Biržų r. gyventojas (gim. 1997 m.).

Lengvasis automobilis susidūrė su sunkvežimio puspriekabės galiniais ratais, po susidūrimo lengvasis automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apgadino kelio ženklą.

Panevėžio ligoninės priėmimo skyriuje „Volvo“ keleivei (gimusi 1996 m.) apžiūros metu nustatyta galvos mušta žaizda, po apžiūros išleista į namus. 

Kitai „Volvo“ keleivei (gimusi 1998 m.) apžiūros metu nustatyta krūtinės ir galvos sumušimų. Po apžiūros ir ji išleista į namus.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.