Kariuomenės sraigtasparnis naktį ieškojo dviejų dingusių žmonių, moteris rasta mirusi

Naktį į orą buvo pakeltas kariuomenės sraigtasparnis. Policijos prašymu kariškiai Klaipėdos rajone ir Telšių rajone ieškojo dingusių žmonių.

Kariuomenės sraigtasparnis naktį ieškojo dviejų dingusių žmonių.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Kariuomenės sraigtasparnis naktį ieškojo dviejų dingusių žmonių.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-10-01 09:01, atnaujinta 2019-10-02 16:00

Kaip pranešė Krašto apsaugos ministerija, rugsėjo 30 d. vakarą, gavus policijos prašymą padėti ieškoti Šernų kaimo (Klaipėdos r.) miške dingusios moters, į orą pakeltas Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų sraigtasparnis AS-365 „Dauphin“.

Klaipėdos apskrities VPK pranešė, kad pirmadienį Klaipėdos rajono policijos pareigūnai pradėjo tyrimą dėl dingusios be žinios Romos Petreikienės (gimusi 1970 m.). 

Su dingusia moterimi artimieji negali susisiekti nuo rugsėjo 29 d. Moters automobilis rastas būtent Šernų kaime, todėl sraigtasparnis ir žvalgė jo apylinkes. Į pagalbą ieškant dingusiosios buvo pasitelktas ir kinologas su tarnybiniu šunimi.

Pasak policijos, moteris yra šviesių, pečius siekiančių plaukų, vidutinio kūno sudėjimo, kaip buvo apsirengusi, nežinoma. 

Sraigtasparniui dar būnant ore gautas dar vienas prašymas apieškoti teritoriją Varnių miestelio (Telšių r.) apylinkėse, kuriose esančiame miške dingo garbaus amžiaus vyras.

Telšių apskrities VPK pranešė, kad vyras (gim. 1926 m.) iš namų Telšių r., Varniuose, į mišką grybauti išėjo ir negrįžo apie 12 val. 30 min. Paskelbus jo paiešką, kreiptasi pagalbos į kariškius.

Pasak KAM, iš oro apžvelgus abi vietoves ieškomi asmenys nerasti, apie 2 valandą nakties sraigtasparnis grįžo į paieškos ir gelbėjimo postą Nemirsetoje.

Antradienį dar prieš vidurdienį policija pranešė, kad greta Šernų kaimo dingusi R.Petreikienė rasta miške mirusi. Apie galimą jos mirties priežastį policija nepraneša.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.