Klaipėdos pareigūnai reido metu gelbėjo su draugais buvusį 20-metį: vaikinas ligoninėje mirė

Klaipėdos pareigūnai vykdė visą savaitgalį trukusį policijos reidą, siekdami užtikrinti viešąją tvarką. Portale lrytas.lt jau buvo skelbta, kad tą savaitgalį į policijos rankas įkliuvo nemažai psichotropines medžiagas vartojusių ar jų turėjusių jaunuolių, tačiau penktadienį tokios prevencinės priemonės metu buvo registruotas nelaimingas įvykis – vieno automobilio patikrinimo metu, 20-mečiui vaikinui sušlubavo sveikata. Nors pareigūnai bandė gaivinti jaunuolį, ligoninėje jis mirė.

Klaipėdos pareigūnai reido metu gelbėjo su draugais buvusį 20-metį: vaikinas ligoninėje mirė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Klaipėdos pareigūnai reido metu gelbėjo su draugais buvusį 20-metį: vaikinas ligoninėje mirė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2019, 12:09 PM, atnaujinta Oct 31, 2019, 6:02 PM

Klaipėdos apskrities VPK duomenimis, penktadienį, apie 20 val. 50 min., vykdant policinę priemonę, tikrintos galimos nepilnamečių susibūrimo vietos Klaipėdos mieste.

Melnragėje, prie molo, Vėtros gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje pastebėję įtarimų sukėlusį automobilį „Citroen“, kurio langai buvo stipriai aprasoję iš vidaus, pareigūnai patikrino viduje buvusius asmenis.

Automobilio salone ant grindų mėtėsi alkoholinio gėrimo butelis, keleivio sėdynėje sėdintis asmuo rankoje turėjo plastikinį vienkartinį puodelį. Automobilyje buvo 25-erių vairuotojas, ant galinės sėdynės sėdėjo 23 ir 19 metų merginos.

Staiga priekinėje keleivio sėdynėje sėdėjusiam 20-mečiui pasidarė bloga, jis ėmė prarasti sąmonę.

„Pareigūnai jį gaivino. Darė dirbtinį kvėpavimą, širdies masažą, pavertė ant šono, tikrino pulsą. Kelis kartus skubino medikus, kad jie atvyktų“, – lrytas.lt žurnalistams įvykį komentavo Klaipėdos VPK atstovė Andromeda Grauslienė.

Atvykus greitajai jaunuolis buvo perduotas medikams. Vėliau gautas pranešimas, kad vaikinas mirė.

„Viešąją tvarką mieste reikia užtikrinti ir tos jaunimo pamėgtos vietos, jos yra nuolatos tikrinamos. Ir mūsų pareigūnai jau žino visas aikšteles, tiek prie marių, tiek prie jūros, prie upės, senamiestyje, kur jaunimas su automobiliais mėgsta ir alkoholinius gėrimus pavartoti, ir kažką stipriau, neteisėto. Todėl tokios priemonės vykdomos nuolatos“, – kalbėjo A.Grauslienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.