Nelaimingos kelionės į kapines: kaktomuša Ukmergės r. ir susidūrimas Panevėžio r. – yra nukentėjusių

Penktadienį tuo pat metu Ukmergės ir Panevėžio rajonuose penktadienį įvyko dvi avarijos, kuriose nukentėjo žmonės. Dėl incidentų ant kojų buvo sukeltos visos specialiosios tarnybos.

Nelaimingos kelionės į kapines: kaktomuša Ukmergės r. ir susidūrimas Panevėžio r. – yra nukentėjusių.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Nelaimingos kelionės į kapines: kaktomuša Ukmergės r. ir susidūrimas Panevėžio r. – yra nukentėjusių.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2019, 12:31 PM, atnaujinta Nov 1, 2019, 1:28 PM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, penktadienį apie 11 val. 44 min. gautas pranešimas apie tai, kad Ukmergės rajone, Veprių seniūnijoje, kelyje Jonava–Ukmergė, ties Pageležių kaimu kaktomuša susidūrė 2 automobiliai. Pirminiais duomenimis yra nukentėjusių žmonių.

Informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Vilniaus apskrities policijoje lrytas.lt sužinojo, kad susidūrė automobiliai „Renault“ ir „Toyota“.

Per susidūrimą buvo sužaloti trys žmonės. Jie išvežti į ligoninę.

Tuo pat metu gautas pranešimas ir apie avariją Panevėžio rajone. Pranešta, kad Ramygalos seniūnijoje, ties Stebėkių II kaimu susidūrė 2 automobiliai. Yra nukentėjusių žmonių.

Informacija apie įvykį perduota Panevėžio apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Panevėžio apskrities vyriausiajan policijos komisariatui.

Abu įvykiai tiriami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.