Nelaimė Kretingos rajone: pastato stogas paskendo liepsnose

Sekmadienio vakarą, 17 val. 53 min., Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 pranešta apie nelaimę.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kretingos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kretingos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2019, 6:48 PM, atnaujinta Nov 4, 2019, 12:05 PM

Pirminiais duomenimis,  17.53 val.Kretingos r. sav., Kretingos sen., Žibininkų k., Liepų g. degė pastato stogas.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kretingos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Pirmadienį Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad degė restorano stogas. Kaip rašoma ugniagesių pranešime, gavus pranešimą, į įvykio vietą buvo nusiųstos net 7 autocisternos.

Apie 18 val. 05 min. gelbėtojams atvykus, iš pastato stogo rūko dūmai. Iki ugniagesių atvykimo du darbuotojai milteliniais gesintuvais gesino gaisrą.

Kilus gaisrui iš pastato išėjo 50 darbuotojų ir 30 lankytojų.

Gaisro metu prie kamino apdegė stogas (1 kvadratinio metro plote), sulietos patalpos virš grilių patalpos. Taip pat nuardyta 10 kvadratinių metrų stogo dangos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.