Antradienį šalyje užfiksuoti 66 eismo įvykiai: vienas žmogus reanimacijoje

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, antradienį, lapkričio 5 d., policija užregistravo 66 eismo įvykius, įvykusius mūsų šalies keliuose. Įvyko 10 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo 13 žmonių.

Antradienį šalyje užfiksuoti 66 eismo įvykiai: vienas žmogus reanimacijoje.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Antradienį šalyje užfiksuoti 66 eismo įvykiai: vienas žmogus reanimacijoje.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2019, 9:58 AM

Antradienį eismo įvykiuose nukentėjo 4 pėstieji, Vilniuje, Mažeikiuose ir Garliavoje, Kauno rajone, žmonės buvo partrenkti pėsčiųjų perėjose, dar vienas pėsčiasis sužeistas Vilniuje, ėjęs per perėją degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Panevėžyje įvyko susidūrimas sankryžoje, greitosios medicinos pagalbos automobiliui kertant ją degant draudžiamam šviesoforo signalui, važiuojant su įjungtais specialiaisiais garso ir šviesos signalais.

Dar vienas įvykis įvyko Panevėžyje, apsisukančiam automobiliui nepraleidus pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio. Dėl vairuotojų važiavimo pirmenybės taisyklių nesilaikymo važiuojant per sankryžas iš šalutinio kelio, įvyko susidūrimai Raseiniuose ir Kaune.

Klaipėdos rajone, kelyje Plungė–Vėžaičiai, automobilio vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir tiesiame kelyje nesuvaldė automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį, sužeistas vairuotojas paguldytas į ligoninės reanimacijos skyrių.

Lietuvos kelių policijos tarnyba primena, kad tiekk drausmingu tiek vairuotojų, tiek ir pėsčiųjų elgesiu keliuose ir gatvėse, atsargumu ir pagarba kitiems eismo dalyviams galima pasiekti, kad mūsų šalies keliuose nebeliktų skaudžių eismo nelaimių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.