„CityBee“ avarija Vilniuje: dėl susidūrimo Antakalnyje susidarė didelė spūstis

Dažnas atvejis, kuomet „CityBee“ įmonės automobiliai patenka į avarijas. Žmonės spelioja, kodėl taip atsitinka, o vienas iš viešai svarstomų argumentų – galbūt svetimas turtas yra mažiau saugomas. Šį kartą tai atsitiko Vilniuje, o šios įmonės automobilis užskriejo net ant šaligatvio. Eismo įvykio metu iš viso susidūrė du lengvieji automobiliai.

Avarija Antakalnyje.<br>Lrytas.lt skaitytojo nuotr.
Avarija Antakalnyje.<br>Lrytas.lt skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2019, 10:22 AM, atnaujinta Dec 6, 2019, 3:11 PM

Penktadienį, 9 val. 58 min., Vilniaus apskrities VPK gavo pranešimą apie Vilniuje, Antakalnio gatvėje susidūrusius tris lengvuosius automobilius – „CityBee“ ir „Seat“.

Vienas automobilių stovi skersai gatvės, todėl susiformavo nemaža spūstis. „CityBee“ neaiškiomis aplinkybėmis (bandydamas išvengti smūgio arba susidūrus) užvažiavo ant šaligatvio).

Avarijos metu nukentėjo žmogus – nustatyta galvos trauma.

Į įvykio vietą atvykus pareigūnams „Seat“ automobilio vairuotojas (gim. 1963 m.) važiavo link Saulėtekio ir saugiu greičiu norėjo pasukti kairėn, kuomet pamatė greitai atskriejantį „CityBee“ automobilį.

Tačiau 23-ejų „CityBee“ vairuotoja važiavo link Šilo gatvės pagrindiniu keliu, todėl avarijos kaltininkas – iš pagrindinio kelio išvažiavęs „Seat“, kuriam po eismo įvykio buvo išrašytas protokolas bei panaikinta techninė apžiūra. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.