Susidūrus 3 automobiliams Pasvalio r. nukentėjo žmonės

Mažiausiai du žmonės buvo sužaloti šeštadienį Pasvalio rajone susidūrus trims automobiliams.

Susidūrus 3 automobiliams Pasvalio r. nukentėjo žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Susidūrus 3 automobiliams Pasvalio r. nukentėjo žmonės.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2019, 3:53 PM, atnaujinta Dec 8, 2019, 10:59 AM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, šeštadienį apie 15 val. 20 min. gautas pranešimas apie tai, kad Pasvalio rajone, Krinčino seniūnijoje, važiuojant link Biržų, ties Balčiūniškio viensėdžiu, susidūrė trys lengvieji automobiliai, prispausti du žmonės.

Į įvykio vietą išsiųstos Pasvalio priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Panevėžio apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, bei Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad atvykę ugniagesiai panaudojo specialią gelbėjimo įrangą ir abu prispaustus žmones išlaisvino.

Abu nukentėję perduoti medikams.

Sekmadienio rytą Panevėžio apskrities VPK pateikė daugiau šios avarijos detalių. Kaip rašoma policijos pranešime, kelyje Biržai – Raubonys Šiauliuose gyvenanti blaivi moteris (gimusi 1984 m.), vairuodama automobilį „VW Passat“, kelio vingyje nepasirinko saugaus važiavimo greičio, neatsižvelgė į meteorologines kelio sąlygas, nesuvaldė vairuojamo automobilio, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir kliudė Latvijos Respublikos pilietės (gimusi 1985 m.) vairuojamą automobilį „Peugeot 308“, taip pat kliudė Pasvalio r. gyventojo (gim. 1994 m.) vairuojamą automobilį „Renault Laguna“.

Automobilio „Peugeot 308“ vairuotojai nustatyta politrauma, daugybiniai sužalojimai, ji paguldyta į Panevėžio ligoninės reanimacijos skyrių. To paties automobilio keleiviui (gim. 1985 m. ) nustatytas kairio alkūnkaulio lūžis, žaizda kaktoje, paguldytas į Respublikinės Panevėžio ligoninės I ortopedijos traumatologijos skyrių.

Dar vienam to paties automobilio keleiviui (gim. 2011 m.) nustatytas kaklo raiščių patempimas, galvos ir pilvo sumušimas, paguldytas į Respublikinės Panevėžio ligoninės Vaikų chirurgijos ortopedijos skyrių.

Automobilio „VW Passat“ vairuotojai nustatytas dantų lūžis, lūpos paviršinė žaizda, bei kairio kelio sumušimas.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.