Susidūrus dviem automobiliams Vilniuje nukentėjo moteris, buvo blokuota gatvė

Viena moteris nukentėjo sekmadienį Vilniuje susidūrus dviem lengviesiems automobiliams. Dėl avarijos kurį laiką buvo visiškai blokuota gatvė.

 Susidūrus dviem automobiliams Vilniuje nukentėjo moteris, buvo blokuota gatvė.<br>Facebook/Kristupo S. nuotr.
 Susidūrus dviem automobiliams Vilniuje nukentėjo moteris, buvo blokuota gatvė.<br>Facebook/Kristupo S. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-12-08 13:24, atnaujinta 2019-12-09 10:30

Pranešimą apie avariją Baltupio g. Vilniaus pareigūnai sekmadienį gavo apie 12 val. 42 min. Buvo pranešta, kad susidūrus dviem automobiliams sužeista moteris, jai reikia medikų pagalbos.

Į įvykio vietą atskubėjus greitosios pagalbos medikams ir policijos patruliams paaiškėjo, kad automobiliams susidūrus moteris susimušė krūtinę. Ji greitosios pagalbos automobiliu buvo išvežta į ligoninę.

Dėl avarijos kurį laiką buvo visiškai blokuota Baltupio gatvė tarp Mokyklos ir Rugių gatvių. Kadangi tai nėra didelio eismo intensyvumo gatvė (didžiausias automobilių srautas būna lygiagrečioje Geležinio Vilko g.), o avarijos vietą nesunkiai buvo galima apvažiuoti gretimomis gatvelėmis, didesnių problemų kitiems vairuotojams šis incidentas nesukėlė.

Pirmadienio rytą Vilniaus policija pateikė daugiau detalių apie šią avariją. Kaip rašoma policijos pranešime, apie 12 val. 42 min. Vilniuje, Baltupio g., automobilis „Volvo“. Vairuojamas vyro (gim. 1992 m.), išvažiuodamas iš kiemo į gatvę, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „Toyota“, kurį vairavo moteris (gimusi 1944 m.).

Automobilio „Toyota“ vairuotoja dėl kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.