Ketvirtadienį šalyje užfiksuotos 76 avarijos: 18-mečio partrenktas vyras atsidūrė reanimacijoje

Gruodžio 12 d., ketvirtadienio, Eismo įvykių informacinės sistemos duomenys: įregistruoti 76 eismo įvykiai, 5-iuose iš jų nukentėjo žmonės. Tarp sužeistųjų ir vairuotojai, ir keleiviai, ir pėstieji. Esant šlapiai kelio dangai – 4 įvykiai. Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje, pirminiais duomenimis, – 3 eismo įvykiai, sužeisti 4 asmenys.

Partrenktas vyras atsidūrė reanimacijoje.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Partrenktas vyras atsidūrė reanimacijoje.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2019, 10:57 AM

Panevėžyje, 13 val. 10 min., Pušaloto gatvėje, automobilio „Mazda 323“ vairuotojas, 54 metų vyras, lenkdamas ta pačia kryptimi važiavusį krovininį automobilį „Volvo FH12“ su puspriekabe, vairuojamą 23 metų vaikino, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, susidūrė su ta pačia kryptimi, taip pat į priešpriešinio eismo juostą įvažiavusiu ir jį lenkusiu automobiliu BMW 3er Reihe.

Šis automobilis nuo smūgio kliudė vilkiką, nuvažiavo nuo kelio į dešinę pusę ir atsitrenkė į medį. Sužeistas BMW vairavęs 19 metų vaikinas, jis paguldytas į ligoninę.

Apie ąė val., Šiauliuose, Architektų ir Gardino gatvių sankryžoje, į kairę sukęs automobilis „VW Passat“ nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio 21 metų vaikino vairuojamo automobilio BMW 530 ir su juo susidūrė. Nukentėjo „Volkswagen“ važiavę garbaus amžiaus žmonės, 88 metų vairuotojas ir 84-erių keleivė, abu nuvežti į ligoninę.

16 val. 49 min., Vilniaus rajone, Mažųjų Kabiškių kaime, kelyje Nemenčinė–Sužionys–Jonėnai, 61 metų vyro vairuojamas automobilis „VW Golf“ partrenkė ir sužalojo ėjusį pėsčiąjį, kuris tamsiuoju paros metu, neapšviestame kelyje, neturėjo jokio šviesą atspindinčio elemento. Į ligoninės Reanimacijos skyrių paguldytas 63 metų vyras.

Prieš pusę šešių vakaro Telšių rajone, Pabalvės kaimo teritorijoje, magistraliniame kelyje A11 Šiauliai–Palanga, iš šalutinio į pagrindinį kelią išvažiuodamas 19-metės merginos vairuojamas „Opel Zafira“ nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio mikroautobuso „Renault Master“, vairuojamo 58 metų vyro, ir su juo susidūrė.

Šis automobilis, vežęs darbininkus, kliudė kelio ženklą, signalinius stulpelius, apšvietimo stulpą, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė tvorą nuo laukinių gyvūnų. Per eismo įvykį nukentėjo „Renault“ 27 metų keleivis, pirminiais duomenimis, jam paskirtas ambulatorinis gydymas, vairuotojas ir dar trys keleiviai, pirminiais duomenimis, nenukentėjo.

Vakare apie 21 val. 30 min., Alytuje, Žiburio gatvėje, automobilis „Opel Astra“, kurį vairavo 18 metų vaikinas, nepraleido per pėsčiųjų perėją ėjusio pėsčiojo ir jį parbloškė. Vyras, kuriam apie 50 metų, komos būklės paguldytas į ligoninės Reanimacijos skyrių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.