Šiaulių aplinkkelyje įvyko dviejų lengvųjų automobilių kaktomuša

Šiaulių rajone sekmadienį įvyko nelaimė, kurios metu susidūrus dviems priešprieša važiavusiems lengviesiems automobiliams trys žmonės buvo išgabenti į ligoninę.

Kaktomuša Šiaulių aplinkkelyje.<br>Facebook/Sadat S. nuotr.
Kaktomuša Šiaulių aplinkkelyje.<br>Facebook/Sadat S. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2019, 2:20 PM, atnaujinta Dec 22, 2019, 6:37 PM

Sekmadienį, apie 11 val. 40 min., Šiaulių apskrities VPK gavo pranešimą apie Šiaulių rajone, Malavėniukų kaime, Draugystės gatvėje įvykusią avariją, kurios metu susidūrė „Ford C-Max“ ir „Volkswagen Passat“ automobiliai.

Policija pranešė, kad automobilio "Ford" vairuotojas (gim. 1973 m.) išvažiavo į priešingą eismo juostą, taip sukeldamas avarinę situaciją.

Po avarijos patikrinus vairuotojų blaivumą buvo nustatyta, kad abu prie vairo sėdę vyrai blaivūs.

„Ford Focus“ vairuotojui, Radviliškio rajono gyventojas ir jo keleivė sužaloti, tačiau jiems vykti į ligoninę neprireikė.

„VW Passat“ automobiliu vyko vyras (gim. 1978 m.), paauglys (gim. 2007 m.) ir vaikas (gim. 2010 m.). Visi trys išvežti į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, vairuotojas ir 12-metis sunkių traumų nepatyrė, tačiau 9-metis dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Į įvykio vietą buvo iškviesti ir ugniagesiai. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovas paaiškino, kad gelbėti nukentėjusiųjų neprireikė, ugniagesių prireikė neutralizuoti ant kelio išsiliejusius naftos produktus.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

Pastarosiomis dienomis pareigūnai Šiauliuose rengia reidus, tikrinančius vairuotojų blaivumą. Paskutinįkart patikrinimas vyko prie Šiaulių „Akropolio“, kuomet kelias valandas vykusio reido metu buvo stabdomas kiekvienas automobilis.

Tokios priemonės bus vykdomos ir ateityje, skatinant vairuotojus nenusižengti taisyklėms ir saugoti savo bei aplinkinių gyvybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.