19-metės „Audi“ nepraleido į tarnybą vykusio pasieniečio mašinos, pareigūnas sužeistas

Vienas žmogus buvo sužalotas pirmadienio vakarą Tauragės rajone susidūrus dviem automobiliams „Audi“. Vieną iš automobilių vairavo į tarnybą vykęs pasienietis. Būtent jis ir buvo sužeistas.

19-metės „Audi“ nepraleido į tarnybą vykusio pasieniečio mašinos, pareigūnas sužeistas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
19-metės „Audi“ nepraleido į tarnybą vykusio pasieniečio mašinos, pareigūnas sužeistas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2019, 10:00 AM, atnaujinta Dec 24, 2019, 10:05 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, gruodžio 23 d. apie 18 val. 45 min. Tauragės r., Taurų kaime, Tilžės pl., automobilis „Audi A3“, vairuojamas 19-metės, sukant į kairę nepraleido ir susidūrė su priešais važiavusiu nuosavu automobiliu „Audi A6“, kurį vairavo blaivus uniformuotas (vyko į tarnybą) VSAT prie LR VRM pareigūnas (gim. 1997 m.).

Eismo įvykio metu sužalotas automobilio „Audi A6“ vairuotojas, kuris, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.