Vyro Šakių r. vos nesutraiškė sunkvežimis: pervažiuotas, liko gyvas

Keturiasdešimtmetis Šakių rajono gyventojas tik per plauką išvengė tragedijos, kai jį, tamsoje gulintį ant keliuko, pervažiavo nedidelis sunkvežimis. Įtariama, kad vyras tįsojo, nes buvo įkaušęs.

Ant įvažiavimo į sodybą keliuko gulintį vyrą pervažiavo nedidelis sunkvežimis „Mercedes – Benz 207“. Pirminiais duomenimis, nukentėjėlio gyvybei negresia pavojus. Vyras nepatyrė sunkių traumų ar lūžių.<br>Policijos nuotr.
Ant įvažiavimo į sodybą keliuko gulintį vyrą pervažiavo nedidelis sunkvežimis „Mercedes – Benz 207“. Pirminiais duomenimis, nukentėjėlio gyvybei negresia pavojus. Vyras nepatyrė sunkių traumų ar lūžių.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-02-12 09:57, atnaujinta 2020-02-13 06:17

Nelaimė įvyko antradienį apie 19 val. Patašinės kaime, ties remontuojama sodyba, į kurią veda ilgas keliukas, apaugęs medžiais ir krūmais.

Nedideliu sunkvežimiu „Mercedes-Benz 207“ važiuodamas atbulas 41 metų vyras nepastebėjo ant keliuko tįsančio vyro ir jį pervažiavo.

Apie įvykį tuoj pat buvo pranešta ugniagesiams gelbėtojams ir greitajai pagalbai. Atvykę ugniagesiai pneumatine pagalve kilstelėjo sunkvežimį, išvadavo prispaustą nelaimėlį, uždėjo jam kaklo įtvarą, paguldė ant gelbėjimo lentos ir perdavė medikams.

Ligoninėje paaiškėjo, kad vyras nepatyrė jokių sunkių traumų ar lūžių.

Patašinės kaimo žmonės „Lietuvos rytui“ pasakojo, kad stebuklingai žūties išvengęs vyras gyvena vienas.

Daugelis jį apibūdino vienodais žodžiais: „Girtuoklis, besistengiantis sugrįžti į doros kelią.“

„Kol motina buvo gyva, jis dar laikėsi, bet kai ji prieš kelerius metus mirė, pradėjo smarkiai gerti. Šiaip jis visą gyvenimą girtauja.

Pastaruoju metu lyg bando išlipti iš to liūno, verčiasi atsitiktiniais darbais pas ūkininkus“ , – sakė kaimo gyventojai.

Jie svarstė, kad vyras tą lietingą vakarą į namus galėjo pėdinti neblaivus.

„Trumpindamas kelią jis dažnai eina per mišką, pro tą remontuojamą sodybą.

Matyt, suklupo ant keliuko ir neturėjo jėgų atsikelti. Jei būtų bent šviesą atspindinčią liemenę vilkėjęs, gal sunkvežimio vairuotojas jį būtų pamatęs?

Kita vertus, argi kas pagalvotų, kad ant įvažiavimo keliuko gali žmogus gulėti?“ – svarstė kaimo žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.