Avarija Šakių r.: moteris partrenkė du greta kelio stovėjusius vyrus, vienam jų nutraukta koja

Policija aiškinasi Šakių rajone įvykusios avarijos aplinkybes – moteris vairuodama kliudė du žmones, o vėliau trenkėsi į kelis greta kelio stovėjusios automobilius.

Partrenkti žmonės išgabenti į ligoninę.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Partrenkti žmonės išgabenti į ligoninę.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-12 10:12, atnaujinta 2020-03-12 11:58

Kaip praneša Marijampolės apskrities VPK, trečiadienį, apie 21 val. 05 min., Šakių rajono savivaldybėje, Ežeriūkų kaimo ribose, kelyje Vilkaviškis-Kudirkos Naumiestis-Šakiai, Šakių gyventoja (gimusi 1992 m.), vairuodama transporto priemonę „Audi A4“, kliudė kairiajame kelkraštyje stovėjusius Vilkaviškio rajono, Vištyčio miestelio gyventojus (gim. 2000 m. ir gim. 1998 m.).

Eismo įvykio metu vairuotoja atsitrenkė į kairiajame važiuojamosios dalies krašte stovėjusius automobilius „VW Golf“ ir „Audi A6“.

Pranešama, kad eismo įvykio metu vairuotoja buvo blaivi.

Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko, kai kelyje sugedo vieno iš vaikinų automobilis „Volkswagen Golf“ ir jį bičiulis tempė su „Audi A6“.

Manoma, jog užsikirto automobilio vairas, ir vilkstinė, išvažiavusi į priešingą kelio pusę, sustojo siaurame kelkraštyje.

Mergina automobiliu „Audi A4“ važiavo Šakių link ir per vėlai pastebėjo kelkraštyje stovinčius automobilius bei šalia jų stovinčius vaikinus.

Vairuotoja bandė išvengti susidūrimo, tačiau kliudė ir vaikinus, ir jų mašinas bei pati nuriedėjo į griovį.

19-metis jaunuolis dėl kojos traumos buvo išvežtas į Šakių ligoninę, o 22 metų jo bičiuliui eismo įvykis baigėsi kraupia nelaime.

Vaikinui buvo nutraukta koja, jis buvo išvežtas į Kauno klinikas.

Ketvirtadienį pareigūnai dar negalėjo tiksliai pasakyti, kas galimai kaltas dėl nelaimės.

„Aiškinsimės, kokiu greičiu važiavo mergina, ar turėjo galimybę pastebėti stovinčiuosius kelkraštyje, ar vaikinai buvo pasistatę avarinį ženklą, įspėjantį apie priekyje esantį pavojų. Pirminiais duomenimis, automobilių avariniai žibintai buvo įjungti.

Tirsime, ar saugiai buvo velkamas automobilis. Šiais automobiliais važiavo daugiau jaunuolių, todėl situaciją paaiškės, kai juos visus apklausime“, – sakė pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.