Trečiadienį šalyje įvyko 32 avarijos: 2 vairuotojams nustatytas sunkus girtumas

Kovo 18-ąją, trečiadienį, policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 32 eismo įvykius, 6-iuose iš jų septyni nukentėjo žmonės. Viename įvykyje dalyvavo neblaivus motociklo vairuotojas.

79-erių vyras įvažiavo į medį.<br>Lietuvos policijos nuotr.
79-erių vyras įvažiavo į medį.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2020, 11:03 AM

Prieš 6 val. ryto Klaipėdos rajone, Sudmantų kaime, Palangos plente (magistralinis kelias A13 Klaipėda–Liepoja) napšviestame kelio ruože, esant šlapiai kelio dangai, lėtėjimo juostoje, transporto priemonių važiavimo kryptimi ėjusią pėsčiąją kliudė automobilis „Ford Focus“, vairuojamas 57 metų vyro. Nukentėjo 52 metų moteris, ji nuvežta į ligoninę. Tamsiuoju paros metu pėsčioji turėjo juostinį atšvaitą ant viršutinio drabužio kairės rankos, atšvaitas buvo prisegtas ir ant kuprinės.

Popietę Palangoje, Žvejų gatvėje, 41 metų vyras, vairuodamas automobilį „Mercedes-Benz“, pirminiais duomenimis, nepastebėjo į kelio ženklais pažymėtą pėsčiųjų perėją iš dešinės įėjusios pėsčiosios ir ją partrenkė. Nukentėjo 83 metų moteris, ji pristatyta į ligoninę.

Vakare prieš 21 val. gautas pranešimas, kad į ligoninę atvežta mažametė. Jos motina paaiškino, kad pavakarę, apie 16 val. 20 min., Vilniuje, Čiobiškio gatvėje, ketverių metų neturinčią dukterį kliudė elektriniu paspirtuku važiavęs paauglys. Mergaitei, pirminiais duomenimis, nustatytas kojos sumušimas.

Po vidurdienio Utenoje, Molėtų gatvėje, vairuojamo automobilio „Toyota Yaris“ nesuvaldė 79 metų vyras. Tiesiame ruože automobilis įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į medį. Nukentėjo vairuotojas, jis stebėti paguldytas į ligoninę.

Vakare, po 18 val., Kauno rajone, Lapėse, Parko gatvėje, tiesiame ruože į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs motociklas „KTM EXC 450“, vairuojamas neblaivaus (2,26 promilės girtumas) 41 metų vyro, susidūrė su dviračiu važiavusiu 30 metų vyru. Nukentėjo ir į ligoninę pristatyti abu eismo dalyviai.

Po devintos vakaro Kelmės rajone, Šaukėnų seniūnijoje, į pakelės griovį įvažiavo automobilis „Opel Astra“, kurį vairavo neblaivus vaikinas (gim. 1996 m.). Jam nustatytas 2,06 promilės girtumas. Pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo.

Lietuvos kelių policijos tarnyba prašo eismo dalyvių kelyje elgtis atsakingai, saugoti save. Neleiskite, kad transporto priemonę vairuotų neblaivus asmuo – apie tokius atvejus, nedelsdami ir neabejodami, informuokite skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112. Vairuotojai, kaip ir pėstieji, turi atkreipti dėmesį į eismo ir važiavimo sąlygas. Suaugusieji turi pasirūpinti saugiu nepilnamečių dalyvavimu eisme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.