Gaisre netoli Birštono sudegė pastatas, du lengvieji automobiliai ir du traktoriai

Antradienį Birštono savivaldybėje esančiame Panartiškių kaime kilo gaisras ūkiniame pastate, jame sudegė du lengvieji automobiliai, du traktoriai, išdegė apie du hektarus miško paklotės ir žolės.

vilkikas, sudegė, Pilaitės pr., fūra, ugniagesiai, gesina, ugniagesių automobilis, 112, Bendrasis pagalbos centras, gelbėtojai<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
vilkikas, sudegė, Pilaitės pr., fūra, ugniagesiai, gesina, ugniagesių automobilis, 112, Bendrasis pagalbos centras, gelbėtojai<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2020, 10:03 AM

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, apie degantį mišką buvo pranešta maždaug 15 valandą. Į įvykio vietą atvykus ugniagesiams, atvira liepsna degė keli pastatai ir didelis plotas vietovės.

Gaisre visiškai sudegė iš kelių dalių sujungtas ūkinis pastatas ir jame buvę du lengvieji automobiliai, traktorius ir traktorius-žoliapjovė, automobilių priekabos ir įvairūs statybiniai įrankiai bei namų apyvokos daiktai.

Ugniagesiams pavyko išsaugoti netoliese buvusį gyvenamąjį namą ir lauko virtuvę.

Degančią miško paklotę užgesino miškų urėdijos darbuotojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.