Vilniuje susidūrė dviratininkė ir buldozeris – policijai pranešta po 2 valandų

Vilniaus policija aiškinasi incidentą, kuomet gatvėje susidūrė dviratininkė ir buldozeris. Praėjus dviem valandoms po avarijos moteris apie įvykį pranešė policijai.

Vilniaus policija aiškinasi incidentą, kuomet gatvėje susidūrė dviratininkė ir buldozeris.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Vilniaus policija aiškinasi incidentą, kuomet gatvėje susidūrė dviratininkė ir buldozeris.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2020, 9:42 AM, atnaujinta May 25, 2020, 9:49 AM

Pirmadienį apie 9 val. 29 min. Vilniaus policijai paskambinusi moteris pasakojo, kad maždaug 7 val. 15 min. važiuojant dviračiu Gabijos g. ją kliudė iš kiemo išvažinėjęs buldozeris. Esą vairuotojas nepastebėjo dviratininkės ir nuvažiavo į greta esančias statybas, kur statoma mokykla.

Nors po susidūrimo moteris nukrito nuo dviračio, iš karto po įvykio kreiptis į medikus ji nepanoro ir nuvažiavo į darbą. Praėjus porai valandų dviratininkė persigalvojo ir paskambino pareigūnams. Ji sakė, kad susimušė kelius.

Vilniaus policija pradėjo aiškintis įvykio aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.