Autostradoje Vilnius-Panevėžys naktį vertėsi BMW, vairuotoją vadavo ugniagesiai

Vienas žmogus buvo sužalotas naktį iš ketvirtadienio į penktadienį netoli Vilniaus greitkelyje Vilnius-Panevėžys apsivertus automobiliui BMW. Vairuotoją iš automobilio vadavo ugniagesiai.

Greitkelyje Vilnius-Panevėžys automobilio BMW nesuvaldė jaunas vairuotojas, prireikė visų tarnybų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Greitkelyje Vilnius-Panevėžys automobilio BMW nesuvaldė jaunas vairuotojas, prireikė visų tarnybų.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-12 11:34, atnaujinta 2020-06-12 11:42

Pranešimas apie avariją Vilniaus r., greitkelio Vilnius-Panevėžys 18 km, naktį iš ketvirtadienio į penktadienį gautas apie 1 val. 25 min. Buvo pranešta, kad apsivertė automobilis BMW, vairuotojas po avarijos užspaustas.

Į įvykio vietą buvo nusiųstos visos specialiosios tarnybos - ugniagesiai, policijos patruliai ir greitosios pagalbos medikai.

Paaiškėjo, kad automobilio BMW nesuvaldė jaunas vairuotojas (gim. 2001 m.). Jo mašina trenkėsi į ativarus ir kelis kartus vertėsi skiriamojoje juostoje.

Po avarijos vairuotoją iš metalo laužo krūva virtusio BMW vadavo ugniagesiai. Jie ištraukė vaikiną ir perdavė jį medikams. Šie jaunuolį nuvežė į ligoninę, čia jis ir gydomas.

Policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi nelaimės smulkmenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.