Panevėžyje pradingusi ir ieškota 9-metė rasta

Šeštadienio rytą pranešimą apie dingusią mažametę Panevėžyje išplatinusi policija, nepraėjus nė pusvalandžiui, pasidalijo žiniomis, kad mergaitė rasta sveika ir gyva.

Šeštadienio rytą pranešimą apie dingusią mažametę Panevėžyje išplatinusi policija, nepraėjus nė pusvalandžiui, pasidalijo geromis žiniomis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Šeštadienio rytą pranešimą apie dingusią mažametę Panevėžyje išplatinusi policija, nepraėjus nė pusvalandžiui, pasidalijo geromis žiniomis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2020, 8:10 AM, atnaujinta Jun 22, 2020, 12:10 PM

Aplinkybių, apie penktadienio vakarą namų kieme pradingusią 2011 metais gimusią mergaitę, policija daugiau nepateikė. 

Tuo tarpu Valstybės vaiko tesių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos atstovė Panevėžio apskrities klausimais Rūta Karčiauskienė pirmadienį informavo, kad apie dingusį nepilnametį asmenį buvo informuoti ir Vaiko teisių apsaugos skyriaus specialistai.

„Laimei, vaikas rastas ir pavojus jo sveikatai ar gyvybei nebuvo kilęs. Šeima tarnybai žinoma“, – rašoma pranešime.

Vaiko teisių gynėjai jau išklausė vaiko nuomonę, bendravo su jo tėvais. Kreiptasi į Panevėžio miesto socialinių paslaugų centro atvejo vadybininkus dėl paslaugų šeimai teikimo.

„Tėvams norime priminti – pasirūpinkite savo vaiku ir jo saugumu, o išleidžiant į kiemą ar pas draugus, priminkite vaikui, kad apie savo buvimo vietą neužmirštų informuoti ir tėvų“, – savo pranešimą baigia R.Karčiauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.