Rimta avarija Kaune: susidūrė motociklas ir automobilis, prireikė visų tarnybų, yra nukentėjusių

Visos Kauno specialiosios tarnybos trečiadienio rytą buvo sukeltos ant kojų gavus pranešimą apie motociklo ir lengvojo automobilio susidūrimą. Per susidūrimą nukentėjo motociklininkas. Po avarijos įvykio vietoje buvo apsunkintas transporto eismas.

 Kaune susidūrė motociklas ir automobilis, prireikė visų tarnybų, yra nukentėjusių.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Kaune susidūrė motociklas ir automobilis, prireikė visų tarnybų, yra nukentėjusių.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Kaune susidūrė motociklas ir automobilis, prireikė visų tarnybų, yra nukentėjusių.<br> Facebook/Kur stovi policija Kaune/Vismanto J.S. nuotr.
 Kaune susidūrė motociklas ir automobilis, prireikė visų tarnybų, yra nukentėjusių.<br> Facebook/Kur stovi policija Kaune/Vismanto J.S. nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 24, 2020, 10:29 AM, atnaujinta Jun 24, 2020, 12:21 PM

Rimta avarija trečiadienio rytą Kaune įvyko Ateities pl., greta degalinės. Susidūrus lengvajam automobiliui ir motociklui, į įvykio vietą atskubėjo greitosios pagalbos medikai, policijos patruliai ir ugniagesiai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad iškvietimą į įvykio vietą gelbėtojai gavo apie 9 val. 49 min.

„Gelbėjimo darbų nereikėjo atlikti, tačiau po susidūrimo iš motociklo išsiliejo tepalai ir benzinas“, – lrytas.lt informavo ugniagesiai.

Per susidūrimą nukentėjo motociklo vairuotojas. Greitosios pagalbos medikai jį be sąmonės išvežė į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, motociklas „Kawasaki“, kurį vairavo apie 50 metų vyras, susidūrė su automobiliu „Opel Astra“, kurį vairavo 2001 m. gimęs vaikinas. Policija pranešimą apie avariją gavo 9 val. 35 min.

Liudininkai teigia, kad avarija įvyko lengvajam automobiliui išvažiavus iš šalutinio kelio ir nepraleidus pagrindiniu keliu važiuojančio motociklo. Šiemet tai viena dažniausiai pasitaikančių avarijų priežasčių, dėl kurių jau žuvo ne vienas motociklininkas. Ar ir šį kartą susidūrimas įvyko būtent dėl to, aiškinasi policija.

Po susidūrimo transporto eismas avarijos vietoje kurį laiką buvo apsunkintas. Nuolaužos ir motociklos dalys pasklido gana plačiai ant kelio, policija atitvėrė susidūrimo vietą, tad automobiliams pravažiuoti liko tik viena juosta.

Papildyta 11 val. 35 min.: Kauno medikai pranešė, jog vežamas greitosios pagalbos automobiliu vyras atgavo sąmonę. Jis buvo pristatytas į klinikas.

Motociklininkas patyrė galvos traumą, žaizda kirstinė, kraujuojanti. Pirminiais duomenimis, pavojus gyvybei negresia.

Transporto priemonių greitį ir kitas avarijos aplinkybes aiškinasi policija. Pareigūnai neturi duomenų, kad kuris nors vairuotojas galėjo būti išgėręs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.