Pakruojo r. gyventojo rankose sprogo petarda: vyras kovojo su musėmis

Pakruojo rajono gyventojas skaudžiai nukentėjo per nelaimingą atsitikimą. 62 metų Laipuškių kaime gyvenančio vyro rankose iššovė musgaudis. Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo visai ne tas įrankis, kurio jis griebėsi, norėdamas apsisaugoti nuo musių.

Vyras petardą supainiojo su musgaudžiu.<br>Šiaulių apskr. VPK nuotr.
Vyras petardą supainiojo su musgaudžiu.<br>Šiaulių apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-29 14:04

Vyras karčios patirties įgijo birželio 26-ąją. Per karščius gyvenamąsias patalpas atakuojančias muses pakruojiškis nutarė nugalėti, pasikabindamas musgaudį. Susirado paketėlį su tūtelėmis, vieną jų vyras išsiėmė ir patraukė už siūlo, norėdamas išvynioti lipnią juostelę. Tačiau juostelė neišsivyniojo, o pasigirdo šūvio garsas ir rankos plaštaką nutvilkė skausmas.

Pasirodo, vyras, būdamas visiškai blaivus, pasičiupo visai ne musgaudį, o nuo senų laikų užsilikusią petardą ir nepasitikslinęs patraukė už iš jos kyšančios siūlo.

Petarda sprogo rankoje ir sužalojo rankos pirštus bei riešą. Subintuota ranka pakruojiškis buvo išvežtas į ligoninę medikų konsultacijai.

Vyras dėl patirtų sužalojimų pretenzijas gali reikšti tik pačiam sau. Ši situacija labai pamokanti: kiekvienąkart labai svarbu įsitikinti, ką turi rankose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.