Per parą šalyje užfiksuotos 63 avarijos: Kretingos r. per eismo įvykį nukentėjo mažametė

Kaip praneša kelių policija, ketvirtadienį, pirminiais duomenimis, 12-oje eismo įvykių sužeista 13 žmonių, daugiausia – vairuotojų. 75 proc. įvykių – miestų gatvėse (Kaune – 4, Vilniuje – 2, Utenoje, Telšiuose, Ventoje). Per parą – 63 eismo įvykiai.

Mažametė atsidūrė ligoninėje.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Mažametė atsidūrė ligoninėje.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2020, 10:46 AM

Po 8 val. Kaune, T.Masiulio gatvėje, iš stotelės pradėjusio važiuoti troleibuso 56 metų vairuotojas buvo priverstas staigiai stabdyti, kadangi tuo metu iš antrosios eismo juostos į dešinę (degalinę) suko automobilis „Toyota Yaris“, vairuojamas 35 metų moters. Viešojo transporto salone pargriuvo 49 metų keleivė, kuri po įvykio buvo nuvežta į ligoninę.

Ryte, prieš 8 val. 30 min., Šilalės rajone, Trako kaime, kelių Upyna–Pagrybis–Kaltinėnai ir Kryžkalnis–Rietavas–Vėžaičiai sankryžoje, automobilis „VW Golf", išvažiuodamas iš šalutinio kelio, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu krovininiu automobiliu „MAN TGA 26.410“, vairuojamu 57-erių vyro. Abi transporto priemonės nuvažiavo nuo kelio. Nukentėjo lengvąjį automobilį vairavęs 90 metų vyras.

Po 11 val., Kaune, J.Basanavičiaus alėjoje, 48 metų vyras automobiliu „Toyota Prius“, iš kiemų teritorijos išvažiuodamas į kelią, susidūrė su šaligatviu iš dešinės pusės dviračiu važiavusiu garbaus amžiaus vyru. Nukentėjo ir greitosios medicinos pagalbos automobiliu į ligoninę pristatytas 81 metų vyras.

Pavakarę, Panevėžio rajone, Miežiškių miestelyje, kelyje Anykščiai–Troškūnai–Panevėžys, 23 metų vaikino vairuojamas automobilis „Volvo V50“ nepraleido jam iš kairės pagrindiniu keliu važiavusio „Toyota Corola“ ir su juo susidūrė. Šis automobilis nuvažiavo nuo kelio. Nukentėjo „Toyotos“ 68 metų vairuotojas ir 69 metų keleivė.

Prieš 18 val., Utenoje, Palijoniškio gatvėje, motociklas „Honda XL 600“ vingiuotoje nuokalnėje įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į važiavusį automobilį „Toyota Camry Solara“, vairuojamą 44 metų vyro. Sužeistas ir į ligoninę paguldytas dviratės transporto priemonės 35 metų vairuotojas.

Prieš 19 val., Kretingos rajone, magistraliniame kelyje A11 Šiauliai–Palanga, į prie sankryžos sustojusio automobilio „Citroën C5“ priekabos galą atsitrenkė BMW markės automobilis, vairuojamas neturinčio teisės vairuoti (ji atimta) 23 metų vaikino. Nukentėjo pirmojo automobilio 5 metų keleivė. Mergaitė paguldyta į ligoninę.

Vakare, 23 val., Vilniuje, Subačiaus gatvėje, pirminiais duomenimis, automobilis „Opel Signum“, vairuojamas nenustatyto asmens, vingyje įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, kur susidūrė su greitosios medicinos pagalbos automobiliu „Renault Master“, vairuojamu 61 metų vyro. Nukentėjo medicinos pagalbos 24 metų darbuotoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.