Neringoje vyko didelė paieškos operacija: ieškota nukritusio parašiutininko

Neringos policija aiškinasi aplinkybes nelaimės, kuomet nukrito parašiutininkas. Tuo tarpu Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad po nelaimės buvo surengta didžiulė nukritusio parašiutininko paieškos operacija, kurioje dalyvavo net sraigtasparnis.

Neringos policija aiškinasi aplinkybes nelaimės, kuomet nukrito parašiutininkas.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Neringos policija aiškinasi aplinkybes nelaimės, kuomet nukrito parašiutininkas.<br>A.Barzdžiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2020, 9:02 AM, atnaujinta Jul 8, 2020, 10:32 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, liepos 7 d. apie 19 val. 12 min. Neringoje, Alksnynėje, nukrito parašiutu skridęs vyras (gim. 1991 m.).

Nukentėjęs parašiutininkas dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad gavus pranešimą apie nelaimę, buvo surengta didžiulė nukritusio parašiutininko paieškos operacija, per kurią į orą pakeltas net sraigtasparnis.

Kaip informuoja ugniagesiai, jie ant kojų buvo pakelti apie 19 val. 11 min. Buvo pranešta, kad kopose tarp Juodkrantės ir Smiltynės nukrito žmogus su parasparniu, jis sužeistas, tačiau tiksli nelaimės vieta nebuvo nurodyta.

Atvykę į Smiltynę ugniagesiai susitiko su paplūdimio gelbėtojais ir vienas ugniagesys kartu su jais keturračiu atliko žvalgybą kopose.

Tuo tarpu kiti ugniagesiai savo didžiule autocisterna kartu su greitosios pagalbos medikais atliko žvalgybą nuo dviračių tako. O Juodkrantės ugniagesių komanda kartu su policijos pareigūnais atliko paiešką dviračių taku nuo Juodkrantės pusės.

Galiausiai karinių oro pajėgų sraigtasparnio įgula, iš oro irgi ieškojusi nelaimėlio, jį rado ir nugabeno į Klaipėdos universitetinę ligoninę. 

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.