Kėdainiuose staiga sąmonę praradusį vyrą medikai gaivino valandą, bet šis neišgyveno

Kėdainių mieste šeštadienio popietę aidėjo specialiųjų tarnybų sirenos – buvo skubama į pagalbą sąmonę praradusiam 36-erių metų vyriškiui. Deja, visos medikų pastangos padėti jaunam vyrui buvo bergždžios, jo gyvybė užgeso žmonos ir draugo akyse.

 Į pagalbą Kėdainių medikams buvo išsiųsti ir Pelėdnagiuose įsikūrę Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties medikai. Gausus būrys medikų apie valandą laiko stengėsi vyrą atgaivinti, tačiau vyro gyvybė užgeso.<br> D.Kuprijanovo nuotr.
 Į pagalbą Kėdainių medikams buvo išsiųsti ir Pelėdnagiuose įsikūrę Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties medikai. Gausus būrys medikų apie valandą laiko stengėsi vyrą atgaivinti, tačiau vyro gyvybė užgeso.<br> D.Kuprijanovo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dimitrijus Kuprijanovas

Jul 27, 2020, 7:11 PM, atnaujinta Oct 22, 2020, 12:55 PM

Pranešė draugas

Šeštadienio popietę, apie 13 val., Bendrasis pagalbos centras sulaukė pranešimo, kad Kėdainių mieste, Chemikų gatvėje esančio daugiabučio namo bute, jaunam vyrui staiga pasidarė labai bloga, jis prarado sąmonę, nebekvėpuoja.

Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųsti Kėdainių greitosios medicinos pagalbos medikai. Atskubėję jie pamatė, kad vyro būklė prasta ir nedelsiant ėmėsi gaivinimo veiksmų.

Pakvietė į pagalbą

Į pagalbą Kėdainių medikams buvo išsiųsti ir Pelėdnagiuose įsikūrę Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties medikai. Gausus būrys medikų apie valandą laiko stengėsi vyrą atgaivinti, tačiau jo gyvybė užgeso.

Medikus iškvietęs mirusiojo draugas aiškino, kad vyriškiui bloga pasidarė labai staiga, tuomet esą jis puolė kviesti medikus, o namuose buvusi nelaimėlio žmona puolė vyrui daryti dirbtinį kvėpavimą.

Aiškinasi aplinkybes

Dėl ko mirė vyras – aiškinasi policijos pareigūnai. Jie pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Į įvykio vietą buvo atvykę policijos ekspertai. Ant vyro kūno buvo matyti mėlynių, tačiau pasak draugo, jos vyro kūne atsirado prieš keletą dienų, o ne tądien.

Be vyro liko žmona su dviem nepilnamečiais vaikais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.