Švenčionių r. mergina užmigo vairuodama – automobilis vertėsi, vairuotoja ligoninėje

Viena mergina nukentėjo trečiadienio rytą Švenčionių rajone nuo kelio nuvažiavus ir apvirtus lengvajam automobiliui. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko dėl to, kad vairuotoja galėjo tiesiog užmigti kelyje.

Švenčionių r. jauna vairuotoja galėjo užmigti vairuodama, dėl to automobilis vertėsi.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Švenčionių r. jauna vairuotoja galėjo užmigti vairuodama, dėl to automobilis vertėsi.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-08-12 08:40, atnaujinta 2020-08-12 08:51

Pranešimas apie avariją kelio Vilnius-Švenčionys-Zarasai 81 km trečiadienį gautas maždaug 6 val. 58 min. Buvo pranešta, kad Cirkliškio seniūnijoje, ties Modžiūnų kaimu, nuo kelio nuvažiavo ir apvirto automobilis „Hyundai i30“. 

Kadangi buvo pranešta, kad automobilis rūkstą, į įvykio vietą nuskubėjo ne tik policijos patruliai su greitosios pagalbos medikais, bet ir ugniagesiai.

Paaiškėjo, kad automobilį vairavo mergina (gimusi 1998 m.). Pirminiais duomenimis, ji vairuodama galėjo tiesiog prisnūsti, todėl automobilis nuvažiavo nuo kelio ir vertėsi.

Per avariją apgadintas automobilis ir nukentėjo pati vairuotoja. Ji išvežta į ligoninę.

Ugniagesiai atjungė „Hyundai i30“ akumuliatorių, o pačiu automobiliu pasirūpino vairuotojos artimieji.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.