Šalčininkų pakraštyje susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis

Visos Šalčininkų specialiosios tarnybos buvo sukeltos ant kojų gavus pranešimą apie sunkvežimio ir lengvojo automobilio susidūrimą.

Dėl avarijos Šalčininkų pakraštyje ant kojų buvo sukeltos visos tarnybos.<br> Facebook/Šalčininkų raj. trikojis, nežymėtos, reidai/Andrzej Cz. nuotr.
Dėl avarijos Šalčininkų pakraštyje ant kojų buvo sukeltos visos tarnybos.<br> Facebook/Šalčininkų raj. trikojis, nežymėtos, reidai/Andrzej Cz. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2020, 10:56 AM, atnaujinta Sep 15, 2020, 12:13 PM

Pranešimas apie avariją antradienį gautas maždaug 10 val. 49 min. Buvo pranešta, kad Tartoko kaime, Solidarumo pl., sankryžoje, susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis.

Kadangi apie avariją pranešė pravažiuojančių automobilių vairuotojai, informacijos apie nukentėjusius žmones iš pradžių negauta.

Ši sankryža yra šalčininkų pakraštyje, Solidarumo pl. veda tiesiai į pasienio postą, sunkvežimių greičiai čia kartais būna nemaži. Todėl į įvykio vietą buvo nusiųstos visos Šalčininkų specialiosios tarnybos - greitosios pagalbos medikai, ugniagesiai ir policijos patruliai.

Netrukus paaiškėjo, kad rimtos pagalbos niekam nereikia, žmonės per avariją nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.