Klaipėdoje užsiliepsnojo mokyklos stogas, evakuota apie 300 mokinių ir mokytojų Į orą pakilo širšių spiečius

Klaipėdos ugniagesiai trečiadienį skubėjo gesinti užsiliepsnojusio renovuojamos mokyklos stogo. Iš pastato evakuota apie 300 mokinių ir mokytojų, tuo tarpu gaisro vietoje į orą pakilo širšių spiečius, prireikė jas naikinančių specialistų.

Klaipėdos ugniagesiai trečiadienį skubėjo gesinti užsiliepsnojusio renovuojamos mokyklos stogo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Klaipėdos ugniagesiai trečiadienį skubėjo gesinti užsiliepsnojusio renovuojamos mokyklos stogo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2020, 9:50 AM, atnaujinta Sep 16, 2020, 10:28 AM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, trečiadienį apie 9 val. 24 min. gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdoje, Mokyklos g., dega renovuojamos mokyklos stogas.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Kaip lrytas.lt informavo BPC atstovė Vilma Juodzevičiūtė, kilus gaisrui iš pastato evakavosi apie 270 mokinių ir 30 mokyklos drbuotojų.

Gaisras kilo virš „Saulėtekio“ progimnazijos sporto salės. Kilus gaisrui, į orą šioje vietoje pakilo ir širšių spiečius. Įtariama, kad kažkur čia buvo jų lizdas. Tad į mokyklą iškviesti ir širšių lizdus naikinantys specialistai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente lrytas.lt sužinojo, kad atvykus ugniagesiams, mokyklos darbuotojai jau rūpinosi moksleivių evakuacija. 

Kadangi nuo stogo kylantys dūmai buvo laiku pastebėti, gaisras nespėjo išplisti. Pirminiais duomenimis, degimas vyko tarp stogo konstrukcijų.

Apie 9 val. 48 min. paskelbta gaisro likvidacija, incidentas buvo pilnai likviduotas, per jį niekas nenukentėjo.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.