Po smarkios BMW ir motociklo kaktomušos Vilniaus r. motociklininkas atsidūrė reanimacijoje

Vienas žmogus sunkiai nukentėjo ketvirtadienio vakarą Vilniaus rajone susidūrus motociklui ir automobiliui BMW. Dėl avarijos kurį laiką buvo uždaryta kelio atkarpa ties susidūrimo vieta.

 Po smarkios BMW ir motociklo kaktomušos Vilniaus r. motociklininkas atsidūrė reanimacijoje.<br> Facebook/Moto klubas/Edgar P. nuotr.
 Po smarkios BMW ir motociklo kaktomušos Vilniaus r. motociklininkas atsidūrė reanimacijoje.<br> Facebook/Moto klubas/Edgar P. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2020, 11:28 AM, atnaujinta Sep 25, 2020, 11:38 AM

Apie susidūrimą kelyje Vievis-Maišiagala-Nemenčinė, tarp Ažulaukės kaimo ir Nemenčinės, policija ketvirtadienį buvo informuota maždaug 19 val. 51 min. Buvo pranešta, kad nuokalnėje ir kelio vingyje susidūrė motociklas ir lengvasis automobilis BMW, po susidūrimo motociklininkas prarado sąmonę, jam reikia skubios medikų pagalbos.

Apie nelaimę pareigūnus informavo pats BMW vairuotojas (gim. 1988 m.).

Atskubėję medikai 1974 m. gimusį motociklo „Aprilia ETV 1000“ vairuotoją skubiai išvežė į ligoninę. Jis patyrė daugybinių sužalojimų, vyras iš karto pateko į reanimacijos skyrių.

Tyrimą pradėję pareigūnai aiškinasi, kaip įvyko avarija. Manoma, kad susidūrimas įvyko nuokalnėje ir kelio vingyje vienai iš transporto priemonių išvažiavus į priešingos krypties eismo juostą. Bet duomenys apie tai, kuri tai buvo transporto priemonė, kol kas prieštaringi. Vilniaus apskrities VPK lrytas.lt informavo, kad į priešingos krypties eismo juostą išvažiavo motociklas.

Tuo tarpu Lietuvos kelių policijos tarnybos išplatintame pranešime rašoma, kad priešpriešine eismo juosta važiavo automobilis BMW. Kaip buvo iš tiesų, turėtų nustatyti tyrimas.

Įvykio liudininkai praneša, kad po susidūrimo, kol buvo tvarkoma avarijos vieta, kelias kurį buvo uždarytas. 

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.