Avarija Anykščių r.: susidūrė 4 automobiliai, yra nukentėjusių, prireikė gelbėtojų

Keli žmonės nukentėjo sekmadienio pavakare Anykščių rajone susidūrus net keturiems automobiliams. Įvykio vietoje prireikė visų rajono specialiųjų tarnybų.

Anykščių r. susidūrė 4 automobiliai, yra nukentėjusių.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Anykščių r. susidūrė 4 automobiliai, yra nukentėjusių.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2020, 6:20 PM, atnaujinta Oct 12, 2020, 10:04 AM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, sekmadienį apie 17 val. 51 min. gautas pranešimas apie tai, kad Anykščių r., Kavarsko seniūnijoje, Domeikių kaime (kelyje Nr. 120), susidūrė 4 automobiliai.

Pasak pranešimo, per susidūrimą nukentėjo keli asmenys, vienas iš jų be sąmonės prispaustas automobilyje.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota greitosios pagalbos medikams ir policijos pareigūnams.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje lrytas.lt sužinojo, kad atvykę ugniagesiai buvo priversti naudoti specialią gelbėjimo įrangą.

Apie 18 val. 22 min. vienas užspaustas žmogus iš sumaitoto automobilio buvo išlaisvintas ir perduotas medikams.

Pirmadienio rytą Utenos apskrities VPK pateikė daugiau detalių apie šią avariją. Kaip rašoma policijos pranešime, spalio 11 d. apie 17 val. 52 min., Anykščių r., kelyje Radiškis-Anykščiai-Rokiškis vyras (gim. 1991 m.) vairuodamas automobilį „Rover 75“ atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Volkswagen Crafter“, vairuojamą vyro (gim. 1991 m.). „Volkswagen Crafter“ po smūgio atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Mercedes-Benz“, vairuojamą vyro (gim. 1967 m.).

Vyro (gim. 1991 m.) vairuojamas automobilis „Rover 75“ atsitrenkęs į automobilį „Volkswagen Crafter“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Mercedes-Benz CLS“, kurį vairavo vyras (gim. 1974 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo „Rover 75“ vairuotojas, kuris dėl patirtų sužalojimų buvo išvežtas į ligoninę ir automobilio „Mercedes Benz CLS“ vairuotojas. 

Dėl avarijos kuriam laikui sutriko eismas kelyje Anykščiai-Ukmergė. 

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.