Anykščių r. tarp dviejų vilkikų pakliuvęs mažas „Honda Jazz“ buvo tiesiog sutraiškytas Automobilio vairuotoją vadavo ugniagesiai

Viena moteris nukentėjo, kai jos vairuojamas nedidelis automobilis „Honda Jazz“ pateko tarp dviejų sunkiasvorių vilkikų ir buvo tiesiog sutraiškytas.

 Iš sutraiškyto automobilio ugniagesiai vadavo užspaustą moterį.<br> LKPT nuotr.
 Iš sutraiškyto automobilio ugniagesiai vadavo užspaustą moterį.<br> LKPT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2020, 11:11 AM, atnaujinta Oct 12, 2020, 11:18 AM

Kaip pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba, sekmadienį po trečios po pietų, lyjant, Anykščių rajone, kelyje Radiškis–Anykščiai–Rokiškis, krovininis automobilis „Volvo FM12“, vairuojamas 61 metų vyro, dėl saugaus važiavimo greičio nesilaikymo, atsitrenkė į priekyje važiavusį automobilį „Honda Jazz“, o šis nuo smūgio – į stovėjusį krovininį automobilį DAF, vairuojamą 28-erių vyro.

Per susidūrimą sužeista lengvojo automobilio 58 metų vairuotoja, ji paguldyta į ligoninę.

Iš LKPT paviešintos nuotraukos aiškėja, kad lengvasis automobilis, patekęs tarp dviejų vilkikų, buvo tiesiog sutraiškytas. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad po avarijos iškviesti ugniagesiai vadavo lengvajame automobilyje užspaustą moterį.

„Iš automobilio „Honda Jazz“ išlaisvinta vairuotoja, sąmoningos būklės perduota medikams, išvežta į gydymo įstaigą. Nušluotos duženos nuo kelio. Atjungtas lengvojo automobilio akumuliatorius“, – pranešė ugniagesiai.

Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.