Trečiadienį šalies keliuose nukentėjo vairuotojai

Lietuvos kelių policija informuoja, kad trečiadienį, pirminiais duomenimis, 6-iuose eismo įvykiuose sužeisti 7 žmonės, daugiausia – vairuotojų, neblaivūs vairuotojai sukėlė 2 eismo įvykius.

Avarijos metu nukentėjo girta vairuotoja.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Avarijos metu nukentėjo girta vairuotoja.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2020, 11:16 AM

Naktį, po 1 val., Anykščių rajone, Vaidlonių kaime, kelio vingyje į dešinę, esant šlapiai dangai ir rūkui, vairuojamo automobilio „Audi A4“ nesuvaldė neblaivi, teisės vairuoti neturinti 23 metų mergina. Automobilis įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į gyvenamojo namo sieną. Nukentėjo ir į ligoninę paguldyta eismo įvykio kaltininkė, jai nustatytas 0,94 promilės neblaivumas.

Vakare, apie 19 val., Tauragės rajone, Mažonų kaime, kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė, vingiuotoje įkalnėje, į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs automobilis „Mercedes-Benz E220 CDI“, vairuojamas neblaivaus 49 metų vyro (2,6 promilės), susidūrė su „VW Passat“. Nuo smūgio šis automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto ant stogo. Sužeistas ir į ligoninę paguldytas jį vairavęs 33 metų vyras. Pirminiais duomenimis, kartu važiavęs 29-erių keleivis nenukentėjo.

Po 11 val., Šiauliuose, P.Cvirkos ir Rokiškio gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio išvažiuodamas ir į kairę sukdamas BMW markės automobilis, vairuojamas 24 metų merginos, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu „VW Golf“. Nukentėjo „Golf“ 58 metų vairuotoja.

Popietę, lyjant, Vilniuje, T.Narbuto gatvės ir Laisvės prospekto sankryžoje, degant draudžiamajam šviesoforo signalui į sankryžą automobiliu „Dacia Logan“ įvažiavęs 70 metų vyras neišvengė susidūrimo su motociklu „Suzuki SV 650“. Nukentėjo dviratės transporto priemonės 35 metų vairuotojas.

Vakare, prieš 21 val., Kaune, V.Pietario ir Servitutų gatvių sankryžoje, esant šlapiai kelio dangai, susidūrė 26 metų vyro (teisės vairuoti neturi) vairuojamas automobilis „Citroën C5“ ir „VW Passat“, kurį vairavo 29 metų vyras. Nukentėjo pirmojo automobilio 24 metų keleivis.

Taip pat Kaune, vakare, 9-ojo Forto gatvėje, į kairę sukdamas automobilis „Audi A4“ susidūrė su tiesiai važiavusiu „Mercedes-Benz ML 320“, nukentėjo vairuotojai, 18-metis vaikinas ir 70 metų vyras.

Per parą užregistruotas, pirminiais duomenimis, 51 eismo įvykis, tarp jų – 15, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais (žmonės nenukentėjo). Šie įvykiai: Vilniuje, Marijampolės savivaldybėje ir Alytaus, Anykščių (2, vienas magistraliniame kelyje A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis), Kaišiadorių, Kelmės, Lazdijų, Pakruojo (2), Plungės (magistraliniame kelyje A11 Šiauliai–Palanga), Šilutės, Tauragės, Trakų (magistraliniame kelyje A4 Vilnius–Varėna–Gardinas), Vilniaus (magistraliniame kelyje A3 Vilnius–Minskas) rajonuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?