Perėjoje partrenkta ir sužalota vilnietė atsisakė važiuoti į ligoninę – bijo užsikrėsti COVID-19 Moterį kliudė susidūrę du BMW

Vilniuje susidūrus dviem automobiliams BMW, vienas jų kliudė per perėją ėjusią moterį. Nors moteris buvo sužeista, ji atsisakė važiuoti į ligoninę paaiškinusi, kad bijo užsikrėsti COVID-19.

 Vilniuje, Olandų g., susidūrus dviem automobiliams BMW, vienas jų kliudė per perėją ėjusią moterį.<br> Facebook/Reidas/Pavel N. nuotr.
 Vilniuje, Olandų g., susidūrus dviem automobiliams BMW, vienas jų kliudė per perėją ėjusią moterį.<br> Facebook/Reidas/Pavel N. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2020, 10:50 AM, atnaujinta Nov 11, 2020, 10:59 AM

Incidentas Olandų g. įvyko apie 7 val. 47 min. Pareigūnams buvo pranešta, kad čia automobilis BMW partrenkė moterį, jai reikia medikų pagalbos.

Atvykusius pareigūnus pasitiko 1974 m. gimęs vyras. Jis sakė, kad Olandų g. važiuojant važiuojant automobiliu BMW Žirmūnų link, priekyje važiavęs kitas BMW staigiai stabdė prieš pėsčiųjų perėją. Šį automobilį vairavo 1992 m. gimęs vyras.

Nespėjęs sustabdyti savo transporto priemonės, iš paskos važiavęs BMW trenkėsi į priešais sustojusį automobilį, šis šoko į priekį ir partrenkė tuo metu per perėją ėjusią moterį (gimusi 1973 m.).

Greitosios pagalbos medikai moterį apžiūrėjo ir nustatė kojos traumą. Medikai ją norėjo vežti į ligoninę nuodugnesniems tyrimams, tačiau pėsčioji kategoriškai atsisakė važiuoti į ligoninę.

Moteris paaiškino, kad bijo ligoninėje užsikrėsti COVID-19, todėl pati kreipsis į savo gydytoją.

Vilniaus kelių policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?