Į Panevėžio ligoninę pateko smarkiai sumuštas ir apsinuodijęs alkoholiu 16-metis bėglys

Panevėžio medikai rūpinosi 16-mečiu, kuris į ligoninę atvežtas smarkiai sumuštas ir apsinuodijęs alkoholiu. Policija išsiaiškino, kad nepilnametis nuo gruodžio pabaigos buvo ieškomas kaip pabėgęs iš globos namų.

Į Panevėžio ligoninę pateko smarkiai sumuštas ir apsinuodijęs alkoholiu 16-metis bėglys.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Į Panevėžio ligoninę pateko smarkiai sumuštas ir apsinuodijęs alkoholiu 16-metis bėglys.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2021, 8:39 AM, atnaujinta Jan 3, 2021, 8:52 AM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, sausio 2 d. apie 13 val. 30 min. į Panevėžio ligoninės skubios pagalbos skyrių pristatytas šešiolikmetis, kuris nuo 2020 m. gruodžio 29 d. buvo ieškomas kaip pabėgęs iš globos namų.

Nepilnamečiui diagnozuotas ūmus buitinis apsinuodijimas etilo alkoholiu, akies voko ir periokulinės srities sumušimas, veido sumušimas, žandinio ančio priekinės ir lateralinės sienelių lūžiai, pilvo, nugaros apatinės dalies ir dubens paviršiniai sumušimai, 1,26 prom. girtumas.

16-mečiui paskirtas ambulatorinis gydymas.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo ir aiškinasi, kas sumušė nepilnametį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.