Įlūžusį vilkaviškietį gelbėjo ir policininkai, ir ugniagesiai

Ketvirtadienį apie 10 val. 30 min. Vilkaviškio policijos pareigūnai padėjo išgelbėti netoli miesto esančiame Paežerių ežere įlūžusį žvejį. Apie 50 metrų nuo kranto į ledinį vandenį įsmukusį žmogų pagalbos telefonu 112 pranešė palei ežerą vaikštinėję žmonės.

Pastaruoju metu poledinės žūklės mėgėjai ir smalsuoliai nuolat įspėjami dėl netvirto ledo, tačiau dar daug kas nepaiso pavojaus.<br>L.Juodzevičienės asociatyvi nuotr.
Pastaruoju metu poledinės žūklės mėgėjai ir smalsuoliai nuolat įspėjami dėl netvirto ledo, tačiau dar daug kas nepaiso pavojaus.<br>L.Juodzevičienės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2021, 2:35 PM, atnaujinta Jan 29, 2021, 11:39 AM

Pirmieji į nelaimės vietą atskubėjo policijos pareigūnai Nerijus Sakadolskis, Aidas Bulevičius bei policijos mokyklos studentas Modestas Kučinskas.

Jie apsijuosė virve iš karto skubėjo į pagalbą lediniame vandenyje atsidūrusiam vyrui.

N.Sakadolskis pasičiupo virvę, netvirtu ledu atsargiai artėjo prie įlūžėlio, numetė jam virvę ir liepė tvirtai laikytis. Toje vietoje gan gilu, žvejo jėgos seko.

Pareigūnai lūžinėjančiu ledu negalėjo prieiti arčiau ir ištraukti vyrą iš eketės, bet kaip tik tuo metu atvyko ugniagesių gelbėtojų ekipažas.

Vienas gelbėtojas, apsirengęs naro kostiumu įšoko į eketę ir laikė įlūžėlį, kad šis nenuskęstų.

Kitas gelbėtojas prišliuožė rogėmis, ant kurių buvo paguldytas ir į krantą nugabentas 68 m. nelaimėlis. Jis buvo perduotas medikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.