Dingusio lietuvio paieška baigėsi sėkmingai – vyras rastas Bavarijos greitkelyje

Vokietijos pareigūnai rado lietuvį, kurio paieška pirmadienį buvo paskelbta Lietuvoje. Vyras rastas greitkelio zonoje savo automobilyje, jam reikėjo skubios pagalbos. Vokiečiai ją suteikė.

 Dingęs lietuvos rastas Bavarijos greitkelio poilsio zonoje.<br> Bavarijos policijos/Bayerische Polizei/polizei.bayern.de nuotr.
 Dingęs lietuvos rastas Bavarijos greitkelio poilsio zonoje.<br> Bavarijos policijos/Bayerische Polizei/polizei.bayern.de nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 5, 2021, 9:50 AM, atnaujinta Feb 5, 2021, 10:08 AM

Kaip rašoma Telšių apskrities VPK pranešime, vasario 1 dieną Mažeikių rajono policijos komisariate buvo gautas pranešimas, jog be žinios dingo 49-erių metų vyras. Sausio 30 d. apie 13 val. automobiliu iš Vokietijos Federacinės Respublikos jis išvažiavo į Lietuvos Respubliką, tačiau į namus iki šiol negrįžo.

Į gautą pranešimą buvo reaguota nedelsiant. Tyrimo metu buvo nustatyta, kad vyras, būdamas Vokietijos Federacinės Respublikos teritorijoje išvyko į Lietuvą nuosavu, pilkos spalvos automobiliu „Audi A6“.

Deja, tą kartą, žinant duomenis apie vyrą, informaciją apie automobilį bei jo valstybinius numerius, jokių duomenų apie jo atvykimą į Lietuvos teritorija nebuvo. Buvo išjungtas ir jo mobiliojo ryšio telefonas.

Daugiau nei parą apie dingusį vyrą nebuvo jokių žinių. Vasario 2 dieną, pareigūnams vis dar neturint jokių duomenų apie dingusiojo buvimo vietą, buvo paskelbta tarptautinė paieška. Tądien dėl vyro dingimo kreiptasi ir į Vokietijos nacionalinį skyrių.

Vasario 3 dieną Vokietijos nacionalinis skyrius pateikė informacija, kad išvakarėse apie 17 val. 35 min. Schnelldorfo savivaldybėje (Bavarijos žemė) vietos policija patikrino greitkelio poilsio zoną. Čia rastas ieškomas automobilis „Audi A6“, jame buvo ieškotas vyras.

Vyrui buvo iškviestos gelbėjimo tarnybos, kurios jį pristatė į Dinkelsbiulio (miestas vidurio pietų Vokietijoje, Bavarijoje) klinikų centrą.

Radus vyrą, jo paieška buvo nutraukta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.