Į baisią avariją Panevėžio aplinkkelyje pateko 3 vilkikai, vieno vairuotojas žuvo

Mažiausiai vienas žmogus žuvo naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį avarijoje, į kurią pateko trys vilkikai, greta Panevėžio. Dėl avarijos kelias valandas buvo uždarytas Panevėžio aplinkkelis.

Panevėžio aplinkkelyje susidūrė 3 vilkikai, žuvo žmogus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Panevėžio aplinkkelyje susidūrė 3 vilkikai, žuvo žmogus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2021, 12:43 AM, atnaujinta Feb 18, 2021, 8:40 AM

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, trečiadienį apie 23 val. 35 min. gautas pranešimas apie tai, kad Panevėžio rajone, Paįstrio seniūnijoje, Panevėžio aplinkelyje, ties Šeškų kaimu susidūrė trys vilkikai, vienas iš jų griovyje.

Pranešta, kad gali būti prispaustų ir nukentėjusių žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Panevėžio greitosios medicinos pagalbos stočiai, bei Panevėžio apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Policijos departamentas pranešė, kad Panevėžio aplinkkelyje krovininis automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Pasak pranešimo, per eismo įvykį žuvo vairuotojas. 

Ketvirtadienio rytą Policijos departamentas patikslino, kad krovininis automobilis „Renault“, vairuojamas vyro (gim. 1965 m.), iš pradžių atsitrenkė į kelio atitvarus, o vėliau nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Eismo įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas ketvirtadienio rytą pateikė daugiau informacijos apie apie šią nelaimę. Pasak ugniagesių, buvo gautas pranešimas, kad susidūrė 3 vilkikai, vienas iš jų apsivertė, gali būti prispaustų žmonių.

Gelbėtojams atvykus į avarijos vietą, vilkikas „Renault“ buvo kliudęs metalinę konstrukciją su kelio ženklais ir nuvažiavęs nuo kelio. Kiti du vilkikai „Scania“ kliudė nuvirtusią metalinę konstrukciją, jie nesunkiai apgadinti.

Nuo kelio nuvažiavusiame vilkike buvo prispaustas vairuotojas, kuris išlaisvintas ir perduotas medikams. Apie 0 val. 06 min. medikai konstatavo vyro mirtį.

Atjungtas vilkiko „Renault“ akumuliatorius

Dėl avarijos sutriko eismas aplinkkeliu, kelias kelias valandas buvo blokuotas, nusidriekė spūstys.

Policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą ir aiškinasi nelaimės aplinkybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.