Šiaulių r. per avariją sužalota nėščia 21-erių moteris, jos vaisius mirė

Sekmadienį vakare Šiaulių rajone įvykusi avarija turėjo labai skaudžių pasekmių į ją patekusiai nėščiai 21 metų moteriai. Per avariją buvo sužalota ne tik ši jauna moteris, tačiau mirė ir jos vaisius.

 Nėščia vairuotojo žmona, kuri skundėsi skausmu pilvo srityje, buvo skubiai nuvežta į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
 Nėščia vairuotojo žmona, kuri skundėsi skausmu pilvo srityje, buvo skubiai nuvežta į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2021, 4:36 PM

Apie Šiaulių rajone, Žeimių kaime, reguliuojamoje Saulės ir Sodo gatvių sankryžoje įvykusią avariją pagalbos tarnyboms buvo pranešta sekmadienį 19 val. 07 min.

Čia 22 metų vaikino vairuojamas automobilis „Audi A4“, važiuodamas šalutiniu keliu, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Volkswagen Passat“, kurį vairavo 49 metų vyras.

Po susidūrimo automobilis „Audi A4“ nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. Per avariją nukentėjo ir šio automobilio vairuotojas, ir kartu su juo važiavusi nėščia žmona.

Vairuotojui medikai konstatavo galvos ir veido sumušimą, kaktos ir kelio žaizdas, alkūnės nubrozdinimą. Suteikus pagalbą vyras buvo išleistas gydytis ambulatoriškai.

Nėščia vairuotojo žmona, kuri skundėsi skausmu pilvo srityje, buvo skubiai nuvežta į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką. Nors medikai dėjo visas pastangas išgelbėti vaisių, to padaryti nepavyko. Buvo konstatuota vaisiaus mirtis.

Automobilio „Voksvagen Passat“ vairuotojas per avariją rimtesnių sužalojimų išvengė, tačiau medikų pagalbos prireikė keleivei – 51 metų moteriai lūžo krūtinkaulis, buvo patempti kaklo raiščiai.

Dėl kelių transporto eismo saugumo taisyklių pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.