Vilniaus areštinėje nusižudė avariją sukėlusi girta vairuotoja

Vilniaus apskrities policijos areštinėje nusižudė moteris, kuri buvo sulaikyta dėl to, jog vairavo stipriai apsvaigusi nuo alkoholio ir sukėlė avariją.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2021, 7:26 AM, atnaujinta Aug 4, 2021, 9:41 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, rugpjūčio 3 d. apie 22 val. 41 min. Vilniaus apskrities VPK areštinėje, kameroje, rastas moters (gimusi 1975 m.) kūnas.

Pareigūnai moterį bandė gaivinti, buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. Tačiau jie atvykę konstatavo moters mirtį.

Tą pačią dieną moteris buvo sulaikyta už tai, kad vairavo girta ir sukėlė avariją. Užpildžius formalumus, ji buvo uždaryta į areštinę. 

Pirminiais duomenimis, incidentas įvyko Žalgirio g. Policijai paskambinęs vyras sakė, kad apie 17 val. 20 min. susidūrė automobiliai „Mercedes-Benz“ ir „Kia“. Skambinęs vyras sakė įtariantis, kad automobilio „Mercedes-Benz“ vairuotoja gali būti apsvaigusi nuo alkoholio.

Atvykus pareigūnams įtarimai, kad moteris yra girta, pasitvirtino. Pirmu pūtimu ji į alkotesterį pripūtė 2,38 prom., antru - 2,25 prom.

Nors avarija buvo techninė, per kurią žmonės nenukentėjo, pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vairavimo girtam. Po moters mirties pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas - mirties priežasčiai nustatyti.

Nors policija ir neskelbia, lrytas.lt žiniomis pareigūnai tiria savižudybės versija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.